PUHTI triathlonryhmä

20953124_1403643406378683_4945611222729597343_n

PUHTI triathlonryhmä

OHJAAJAT

Jaana ja Juha Sjöblom. Jaana FAF Personal Trainer, triathlonvalmentaja, Juha triathlonvalmentaja. Molemmat harrastavat aktiivisesti triathlonia jo aika monetta vuotta.

  • Alkaa 1.11.2017

TAVOITE

  • Saada triathlonista omaan elämään mukava ja monipuolinen harrastus.
  • Osallistua kesän 2018 Kangasala Triathloniin, matkat kokeile triathlonista Superiin.

YHTEISHARJOITUKSET

  • Keskiviikko klo 18:00.
  • Sunnuntai klo 10:00.

Yhteisharjoituksia on 1–2 per viikko. Joinain viikkoina kaksi, joinain yksi ja joinain harvoina ei lainkaan. Joskus harjoituspäivä voi muuttua esimerkiksi Pirkkahalli- tai uimahallivuorojen saatavuuden takia, mutta näistä ilmoitetaan etukäteen.

Yhteisharjoitukset ovat useimmiten Pirkkalassa, joskus myös Nokialla tai Tampereella. Esim. uimahallissa. Yhteisharjoitukset ovat juoksua, pyöräilyä voimatreeniä, yhdistelmäharjoituksia, uintia. Monipuolista lajiharjoittelua.

HARJOITUSOHJELMA

  • Päiväkohtainen harjoitusohjelma.

Jokainen ryhmään osallistuja saa kuukaisittaisen nousujohteisen harjoitusohjelman jossa on päiväkohtaiset harjoitukset ja sitä noudattamalla on hyvät lähtökohdat osallistua kesän Kangasala Triathlon -kisaan ja toki muihinkin triathlontapahtumiin. Treenitunteja kertyy 4–9 / viikko. (Räätälöidään omaan elämään sopivaksi).

Harjoittelu onnistuu myös vaikka ei kaikkiin yhteisharjoituksiin pääsekään mukaan vaikka tietenkin mukavaa on, että moni pääsee mahdollisimman usein, mutta periaatteessa joku voi osallistua ryhmään vaikka asuisi kauempanakin. Yhteisharjoituspäivänä on aina myös vaihtoehto omalle treenille.

VARUSTEET

  • Uimapuku, polkupyörä, juoksutossut.

Näillä pääset jo pitkälle. Triathlonia harrastetaan useimmmiten maantiepyörällä, mutta maasto- tai hybridipyörä käy myös. Kangasala Triathloniin voi osallistua millä vaan pyörällä kunhan se on kunnossa, jarrut toimii. =)

TAIDOT

  • Juoksu- ja pyöräilytaito monilla on olemassa, uinti on se mikä montaa jännittää.

Ei tarvitse heti osata vapaauintia, riittää jos mummosammakko luonnistuu. =) Uintiopetusta saa ja sitä antaa minun lisäkseni mieheni Juha Sjöblom. Juhalla on jo vuosien kokemus vapaauinnin opetuksesta. Eli ei tarvitse jännittää, vapaauinnin oppii varmasti ja sitä jo osaavat kehittyvät siinä paremmaksi opetuksen myötä.

KENELLE RYHMÄ ON TARKOITETU

  • Kaikille triathloininnokkaille.
  • Kokeneemmille ja aloitteiljoille.

Aloittelijoille jotka haluavat triathlonista itselleen harrastuksen ja haluavat kokeilla mitä triathlontapahtumaan osallistumnien on. Vuosia harrastaneille jotka kaipaavat nousujohteista harjoitusohjelmaa ensi kesän lyhemmä matkan kisoihin. T

Harjoittelu tapahtuu jokaisen oman tason mukaan.

…………………………………………………………………………………………………

ILMOITTAUTUMINEN

puhtivalmentaja@gmail.com

040 5819 145 Jaana Sjöblom

puhtitriathlon_logo

Mainokset