Inspiraatio ja motivaatio

Peippo kirjoitti blogissansa tarinaa otsikolla Kenen tavoitteita sinä toteutat. Tästä kirjoituksesta inspiroituneena halusin listata omat inspiraation- ja motivaationlähteeni. Liikunnan ja liikunnallise, terveen elämän suhteen siis.

Inspiraatio:

Instagram. Treeniaiheiset Instagram-kuvat ja treenivinkit inspiroivat erityisesti. Joku mulle sanoi, että Instagram vie ja ottaa ja passivoittaa. Minä en koe sitä sillä tavalla vaan päinvastoin. Saan kuvista inspiraatiota ja innostun asioista Instagram-kuvien ansiosta ja tykkään katsella kuvia. Visuaalisuus on mulle tärkeää ja itsekin otan paljon valokuvia ja myös katselen paljon valokuvia. Pääasiassa seuraan vain sellaisia käyttäjiä jotka minua kiinnostavat ja mitään ” ”muka pakkoseurattavia” mulla ei ole. Mua inspiroivia tilejä ovat erityisesti @ansaivo@martinaaitolehtiofficial@steffit, @trxtraining.

Terveellinen ja monipuolinen ruoka. Ruoka inspiroi aina, kun syö terveellisesti tekee mieli myös liikkua monipuolisesti tai toisin päin. Kun liikkuu tekee mieli myös syödä hyvin.

Paistettua perunaa, tuhti nyhtökaura-pannupihvi. Höyrytettyjä ruusu- ja parsakaalia. Nam. Kaali kuin kaali on ystäväni.

Treenivaatteet. Omaan makuun sopivat ja riittävän usein lisääntyvät treenivaatteet todellakin inspiroivat mua. Pitää olla hienot ja hyvät ja treenivaatteisiin saan tuhlata vaikka muuten opettelen jatkuvasti elämään säästeliäästi. Nyt haluaisin panostaa enemmän kotimaiseen, sellaisiin kuteisiin joita ei raahattaisi maailman ääristä tänne Suomeen. Saa nähdä pääsenkö tämän asian kanssa etiäpäin sillä Nike ja Adidas ovat treenivaatesuosikkejani. No, ainakin Biancaneve on kotimainen ja vaatteet tehdään käsittääkseni Tampereella, tämä kyllä kiinnostaa.

Inspiraatiotossut koiran ulkoilutukseen. =D

Motivaatio:

Mikä mua sitten motivoi liikkumaan ja harrastamaan sitä paljon ja säännöllisesti ja vuosikausia jo. Jotain 15 vuotta jo.

Hyvä kunto. On mukava olla hyvässä kunnossa, tykkään kun jaksan nostella ja tehdä ja mennä. On kiva tietää, että tarvittaessa jaksaa juosta vaikka puoli päivää eteenpäin jos joku asia sen vaatii. =)

Hyvä olo. Olotila on todella iso motivaattori liikkumaan. Kun liikunta on monipuolista ja säännöllistä ei ole tarvinnut kärsiä paljon päänsäryistä, ei ole ollut huonoja ja heikkoja oloja ym. kuten joskus aiemmin on ollut. Kaikki liikunnan ansiosta ja tietenkin hyvän syömisen.

Terveys. Säästyn liikunnan puutteesta johtuvilta sairauksilta. Tämä oli ainoa syy miksi joskus aloitin liikkumisen. Se, että en kuolisi liikunnan puutteesta johtuviin sairauksiin. Mitään muita syitä mulla sohvaperunalla ei ollut liikumisen suhteen. Mutta tuo syy riitti vuosiksi ja siinä samalla aloin todella tykätä treenaamisesta ja tällä tiellä ollaan nyt. Tuon syyn rinnalle on tullut vuosien varrella vaikka kuinka paljon syitä liikkua.

Liikunta on kivaa. Sitä se on ja sitä siitä on vuosien varrella tullut. Kivaa. Liikunta on mulle kivaa ja mukavaa ja tapa elää elämääni. Silti haluan kaiken kivan ohella kehittyä ja vuosittain käydä triathlonkisoissa testaamassa kuntoni ja katsomassa olenko saanut parannettua uinti-, pyörä- ja juoksuaikaani. Samalla ainakin pitkän matkan triathlonkisa on todellinen henkinen haaste ja kasvattaa minua henkisesti. Ihan kuten koko kestävyysliikunta ja sen harrastaminen kasvattaa minua henkisesti. Vaikka käynkin kisoissa, en missään nimessä harrasta liikuntaa kisoja varten, kisat ovat vain mukava lisä tässä harrastuksessa.

Nähdään somessa:

❤ Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s