2019 treenivuosi alkoi

Juoksumatto 30 min
keskisyke 146, maksimi 167

Voima 33 min

Ihan kivasti alkoi tämä vuosi. Aamulla heräsin aikaisin kun koira lähti sänkymme vierestä omasta pedistään. Silloin tietää, että nyt, nyt sen kanssa täytyy käydä pissalla tai lätäkkö on viereisessä huoneessa. Ulkona käynnin jälkeen nukuttiin vielä pari tuntia ja vasta sitten oli aamukahvin vuoro mulla ja Pötköllä oli aamuruuan vuoro, koira syö tällä hetkellä kolmesti päivässä.

Pötkön tassut.

Kun koira tuli pari viikkoa sitten meidän taloon niin kertalaakista tuli elämää meidän kahden ihmisen ja kahden kissan perheeseen. Jo oli kyllä aikakin ja koiran tulo oli kovin odotettu.

Mulla oli eilen lepopäivä liikunnoista ja tuli syötyä ranskiksia, perunasalaattia ja nakkeja joten virtaa oli tosi paljon. Suuntasin siis tohon parin kilometrin päähän salille aamupäivästä.

Salivermeet.

Juoksumatolle ensimmäisenä ja siinä juoksin puolen tunnin juoksun: 15min pk, 12 min vk ja vielä muutaman minuutin loppuverra rauhallista hölkkää. Oli kivaa ja koska virtaa todella oli niin juoksu sujui hyvin. Kuuntelin musiikkia ja vaan pistelin menemään. Iso hiki tuli kuten tulee aina kun sisätiloissa veekoota juostaan, mutta se oli vain hyvä asia. Mitä enemmän hikoilen sitä tyytyväisempi olen sillä mulla on joskus vaikeuksia saada hikeä pihalle.

Yksi asia mua häirittee hikisenä juoksussa. Karvareuhkani on sen pituinen, että se läiskii just hassusti selkään ja se tuntuu ilkeältä silloin kun se on märkä kuten tämänpäiväisessä juoksussa. On kuin märällä rätillä viskottais ja välillä se liimautuu kiinni yläselkään tai hartiaan. Hyh. Tähän tietenkin auttaisi se, että juoksisin lyhythihaisessa paidassa enkä hihattomassa topissa tai sitten nutturoida reuhka jotenkin kiinni. Tämä ei siis ole mikään vakava ongelma ja se tulee mieleen aina vasta sillä hetkellä kun olen jo juoksemassa hiki päässä.

Reuhka.

Juoksun jälkeen jäin tekemään voimatreenin.

Liikkeet olivat:

sumokyykky + pystysoutu kahvakuulalla (16 kg)

heilautus kahvakuulalla (16 kg)

hauiskääntö käsipainoilla (8 kg)

vatsarutistus

Kahvakuulakasa.

Tästä se treenivuosi taas lähtee käyntiin. Liikunta on ja pysyy osana arkea.

Nähdään somessa:

 ❤  Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s