Pötkö ruokitaan kotimaisella

Ensimmäisestä  yhteisestä illasta alkaen kävi ilmi, että Pötkö saattaa olla perso ruualle, jos ei nyt ahne niin hyvin innokas syömäri ainakin. Se on tietenkin hyvä asia siinä mielessä, että syödään heti kun on ruoka-aika ja sitten odotetaan seuraavaa ateriaa.

Pötkö 11 viikkoa.

Pötkön sapuska tulee olemaan raakaruokaa. Ajattelen niin, että koiran raakaruokinta on tehty niin helpoksi, että ei ole mitään syytä olla syöttämättä raakaruokaa. ”Raakaruokinta on helpointa valmiilla täysravinnoilla, jotka ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja sisältävät sopivassa suhteessa lihaa, luita, sisäelimiä ja vihanneksia.”

Mush on kotimainen raakaruokamerkki jolla on pennuille oma tuotesarja Vaisto Puppy.  Hienointa olisi jos voisin syöttää koiralle riistapainoitteista sapuskaa. Vaisto-ruokasarjassa aikuisille onkin Vaisto Wild jonka sisältö on poro-lammas-hirvi. Penturuokia on kaksi ja toisessa on poroa ja sitä olen nyt ostanut Pötkölle. Muihin kuin Mush raakaruokiin en ole vielä perehtynyt. 

Penturuokaa.

”Kaikki Vaisto-sarjan tuotteet ovat täysravintoja.  Täysravinto on nimensä mukaisesti valmis sekoitus, johon ei tarvitse lisätä mitään, eli et tarvitse sen enempää tietotaitoa tämän kuin kuivamuonankaan käyttämiseen!  Voit käyttää Vaistoja sellaisenaan tai kuivamuonan ohella.”

Parasta tässä Vaisto-sarjassa on se, että se on täysravinto jossa on kaikki mitä koira tarvitsee ja tätä mää nyt aluksi syötän Pötkölle.

Mush Vaisto Puppy -sapuskaa. Ruokakuppi on monen koiran käytössä ollut. Iso, mutta tulevaisuudessa sopiva.

Mushin sivulla on ruokintaopas josta selviää kuinka paljon millekin koiralle (noin, pitää itsekin tarkkailla) syötetään raakaruokaa. Jos pennun oletettu aikuispaino on 30 kg, sille annetaan 3 kk:n iässä Mush raakaruokaa 20 pullaa tai 2 minilevyä. Helppoa ja varmasti hyvä tapa ruokkia koira. Pötkö on samaa mieltä.

Mitä luita ja pureksittavia ns. herkkuja olen ajatellut syöttää Pötkölle? Ostin nyt Mush-sarjan kuivaherkkuja jotka ovat sian korvia sekä häntiä, sarjassa on paljon muitakin kuivaherkkuja. Lisäksi löysin Peten koiratarvikkeesta Rauh!-merkkisiä myös kotimaisia puruluita jotka ovat hirven nahkaa ja poroa. Tässäkin kuten perusruokinnassa toivon pystyväni keskittymään enemmän riistaan kuin sikaan, kanaan ja nautaan. Kasvattajalta Pötkö sai mukaansa jäniksen korvia ja sellainen maistui Pötkölle hyvin.

Nähdään somessa:

  ❤  Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s