Treeneissäni tuoksuu parfyymi

Tässä tulee pikku tarina joka tapahtui mulle muutama viikko takaperin.

Menin kuntosalille ja samalla kun astuin pukuhuoneeseen huomasin suihkussa olevan jonkun. Kiinnitin siihen huomiota sillä kuntosalini suihkussa harvoin näkyy tai kuuluu ketään. Hämmästelen sitä usein, että miten moni lähtee salilta hiet mukanaan. Tuntuu, että suurin osa. No, mikäs siinä eihän se kiellettyä ole. 

Haju ja pari Specialized-triathlonpyörää.

Tein salitreenini ja sen jälkeen menin suihkuun huomasin heti, että suihkun naulakossa roikkui koru. Se oli paksulla kultaketjulla oleva isohko selvästi vaikka kuinka vanha kultainen medaljonki ja uteliaana otin korun käteen ja avasin sen. Siellä oli kaksi vanhaa valokuvaa, mies ja nainen. Koru oli huomattavan painava sillä ketju oli paksu. Otin sen naulasta ja mietin mitä sille teen. Vienkö löytötavaratoimistoon (missä ikinä se sitten sijaitseekaan) vai jätänkö kuntosalin vastaanottoon. Jätin vastaanottoon ja siinä sanottiin, että otamme sen talteen. Hyvä niin, toivoin vain, että korun hukannut ihminen menee sitä salilta kysymään. Uskoin, että kyllä kyselee sillä sellaisen korun katoamisen huomaa varmasti ja mikä järkytys kun ei tiedä missä se koru on. Hui.

Seuraavan kerran kun menin salille, treenikaveri huomasi pukuhuoneen ovessa lapun jossa luki vuolaat kiitokset kultakorun palauttaneelle ja että vastaanotossa on löytäjälle pieni kiitospaketti. Outoo, ajattelin ja onneksi treenikaveri oli mukana sillä itse en ikinä olisi huomannut mitään lappua, en siltikään, vaikka se oli kokoa A4 ja nassun korkeudella ovessa.

Guerlain Mon Guerlain.

Menin vastaanottoon ja sain sieltä paketin jonka avasin. Sisällä oli parfyymi ja kiitoskortti jossa korun omistaja kertoi kuinka arvokas koru ja ketju  hänelle on ja mistä sen oli saanut ja koska. Kiitti myös rehellisyydestä.

Parfyymi, hajuvesi, mitä näitä nyt on. Mullahan jää hajuvedet melkein aina käyttämättä. Silti avasin paketin ja halusin haistella. Se oli Guerlain Mon Guerlain EdP tuoksu ja nyt sitten tilanne on se, että yritän käyttää sen. Jos ei sitten muuten niin varmaan sitten tuoksun treeneissä tuolle parfyymille peittäen hien hajun (muokkaus: v i t s i). Ja vähän vapaa-ajallakin tietenkin. Tuoksu on mieleinen, oikein onnistunut.

Tämmönen tarina.

Nähdään somessa:

 Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s