Torstaiuinti

Kehonhuolto 15 min

Uinti 50 min

Tässä kyseessä käden kääntö.

Luetteko Monna-blogia? Mää luen ja löysin sieltä itselleni sopivan liikkuvuustreenin. Mukava ja helppo tehdä, on simppeli ja toimiva. Melkein kaikki sellaisia liikkuvuusliikkeitä joita olen muutenkin tehnyt ja nyt ne on jokainen yhdistetty tähän treeniin. Liikkuvuustreeni käy myös vaikkapa salitreenin lämmittelynä, kokeile. Pääset katsomaan Monnan liikkuvuustreenin tästä.

Illemmalla sitten uimassa härren kanssa jee. Hän tuli töistä suoraan Tampereen Tesoman uimahalliin ja minä tulin kotoo samaan uimahalliin.

Uinti on tosi kivaa, erityisesti nyt sellaisen pienen tärkeän seikan takia, että lopultakin olen saanut itsestäni irti riittävän suuren vartalonkäännön uidessa. Tai ainakin luulen niin. Olen sitä harjoitellut pitkin näitä triathlonvuosia, mutta vasta nyt se suostui iskostumaan mun pääkoppaan ja sitä kautta kehoon. Uinnin kanssa painivat voinevat kuvitella miten hienoa on kun joku asia omassa uinnissa menee eteenpäin. Vartalon on kallistuttava riittävästi jotta käden palautus sujuu rennosti ja halutusti. Mää uin ensimmäiset triathlonvuoteni suunnilleen vattallaan ihan minimaalisella vartalonkäännöllä. Siitä on ollut vaikea päästä pois.

Hyvä tästä tulee.

Nähdään somessa:

❤

 Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s