Pentua katsomassa

Female 7. 

Sunnuntaina käytiin härren kanssa katsomassa meidän tulevaa pentua. Ei oltu vielä sitä kertaakaan nähty joten into oli sen mukainen. Kasvattajan kanssa olen ollut tekemisissä kyllä tosi paljon viestein, on ollut kysyttävää ja kerrottavaa puolin ja toisin ja nyt vasta pääsimme pikkuisia katsomaan.

Emo ja kaksi pentua.

Pennut ovat nyt n. 7-viikkoisia ja pentuja on monta. Jokainen on tietenkin ihana. Silloin kun me varasimme näistä omaa pentua itsellemme, oli enää 3 vapaata pentua ja kaikki täysin eri värisiä. Päädyimme helposti tähän omaamme jonka väritys on tuollainen tiikeriraidallinen, brindle. Nassussa on valkoista ja rinta sekä vattan alunen on valkoinen ja pieni valkoinen täplä niskassa. Valkoiset tassut. Ja pentu on tyttö.

Pentu sai nimen sunnuntaina.

Mikä koiralle nimeksi? Mää olen miettinyt koiran nimiä jo kauan aikaa ja jotenkin meidän perhettä miellyttää määrätynlaiset nimet. En oikein osaa sanoa minkä tyyliset, mutta aiemmat kaikki koirani ja koiramme ovat olleet Pontus, Jasser, Laika, Tärppä, Mortti.

Emo on huolehtinut hienosti isosta pentueestansa.

No, nimi oli valmiina kun menimme koiria katsomaan, aavistelin myös, että kasvattaja haluaa tietää olemmeko jo miettineet nimeä. Varsinkin kun pentu jää pariksi-kolmeksi ylimääräiseksi viikoksi kasvattajan luokse kun suurin osa pennuista on lähtenyt jo omiin koteihinsa niin varmasti on hyvä jos nimi on jo olemassa ja hän voi kutsua pentua sen oikealla nimellä. Tähänhän asti se on ollut Female 7. Ei oo enää, pennun nimi on Pötkö.

Amerikanstaffordshirenterrieri Pötkö. Mun ja härren Pötkö.

Oli myös tosi kiva nähdä pentujen emo ja kennelin muut aikuiset amstaffit. Jokainen oli todella sydämellinen ja vastaanottavainen ja ihmisiä rakastava, aivan kuten rotumääritelmäkin näistä koirista sanoo.

Äitii!

Amerikanstaffordshirenterrieri on loistava koira, paras valinta meille ja olen hyvin onnellinen, että päädyimme tähän rotuun. Se on hyvin liikunnallinen eli se on mahdollista ottaa juoksulenkeille mukaan, pitkille hitaille ja nopeammille lyhyille, sen kanssa on ihana tassutella mettässä ja  poluilla, se tulee olemaan iso osa mun, härren ja kissojen perhettä.

Pötköllä on jo lempinimi, Pötkömakkara.

Nähdään somessa:

❤

 Jaanaba

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s