Paksupyöräpk

Näyttökuva 2018-10-21 kello 6.49.56.png

Fatbike 4 h 7 min (eilen)
keskisyke 98, maksimi 130

Mää: Olis kiva joskus lähiaikoina pyöräillä joku neljän tunnin lenkki ihan kevyellä sykkeellä, että se pitkä lenkki ei aina jäisi kolmeen tuntiin.

Härre: Mentäiskö lauantaina töitten jälkeen?

Mää: Ööö, lauantaina illemmalla, ööö.

Härre: Ei meillä mitään muutakaan oo,  voitais ihan hyvin mennä.

Mää: Ei oo, mennään vaan. Sovittu.

IMG_3625
Mää.

Oikeasti mukavimpita tapoja viettää aikaa on liikunta, näin se on ollut mulle jo vuosikausia, ainakin niin kauan kun olen harrastanut triathlonia eli ainakin kuusi ellei seitsemän vuotta.

Pitkä matalasykkeinen lenkki jossa ei väsytä syke eikä vauhti vaan ajettu aika. Kiva olisi jos syke pysyisi noin sadan pinnassa koko lenkin ajan se oli suunnitelma. Se on sitä oikeaa kevyttä peekoota jota tarvitsee tehdä ja joka usein jää tekemättä. Multa ei enää jää se on päivän selvä asia ja siinä on auttanut tieto. Kun tietää enemmän ja miksi mitäkin tehdään niin sitä haluaakin tehdä niin.

Kevyt pitkä pk-sopii hyvin treeniviikkoon muitten treenien kanssa ja semmoselle me härren kanssa lähdettiin.

IMG_3627
Ahvenisjärvi Hervannassa, Tamperella.

Haluttiin mennä sinne sun tänne aivan sikin sokin katselemaan miltä Tampereella näyttää pyörälenkkeilijän vinkkelistä. Sukellettiin jossain vaiheessa Hervantaan ja siellä pyörittiin niin keskellä, että en ole ikinä ollut. Oli Atomikadut, Mekaniikanpolut, Kemiankadut ym. vastaavat hervantalaiset kadut. Siellä oli outoa, niin betonista ja sokkeloista ja jotenkin karua ja epätodellista. En ole ikinä nähnyt tuota Hervantaa, aina ollut vain kaupunginosan keskustassa ja laidoilla jossa näyttää erilaiselta. Hervanta on jotenkin aina kiehtonut mua.

IMG_9010
Paras ostos oli tämä paksupyörä.

Ennen Hervantaa ja Hervannan jälkeen poljimme muuallakin. Välillä oltiin maastossa, välillä asvaltilla ja lenkki eteni kivasti. Varpaat eivät vielä ihan täysin näissä asteissa (n. 7) palelleet vaikka mulla oli vain lenkkitossut jalassa. Aika pian tarttee ostaa kuitenkin jotkut paksummat kengät joilla polkea. Aion pitää paksupyörässäni jo olevat flättipolkimet eli avopolkimet enkä hanki siihen ollenkaan lukkopolkimia eli ei myöskään pyöräilykenkiä.

IMG_9012.jpeg

Niin se vaan neljän tunnin lenkkikin läheni loppuaan, aika kului helposti siinä erilaisissa maastoissa polkiessa ja maisemia katsellesa ja samalla turinoidessa. Asiaa meillä kyllä riittää loputtomiin eli mitään hiljaisia lenkkejä meidän tällaiset kevyet lenkit eivät ole. Tai no, kolmen tunnin jälkeen alkoi polkeminen tuntua ja silloin kun alkaa rasittua niin puhe vähenee luonnostaan. Ei sekään haittaa, mää oon perusluonteeltani aika mykkä joten täydellinen puhumattomuus jos sellainen tulisi sopii mulle myös loistavasti.

❤ Jaanaba

Nähdään somessa:

Instagram @jaanaba_liikuntapaivakirja | Liikuntapaivakirja FB | Puhtivalmennus FB

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s