Katse kohti ensi kautta

Ihan ensimmäiseksi asia, että jos haluat järkevää urheilujuomaa niin tässä alekoodi verkkokauppaan josta voi tilata käyttämäämme Fendurex urheilujuomaa: Koodilla JAANA15 saat -15 % verkkokaupasta: finfen.fi.

satamalan_ravinne01
Käytä ale hyväksesi ja totea sama mitä me, oikein käypä urheilujuoma.

Käytämme härren kanssa kyseistä urheilujuomaa ja parasta siinä hammasystävällisyyden lisäksi on se, että se on mietoa ja miellyttävää eikä ala koskaan kyllästyttämään.

pitkispyhajarvi03
Tänään Tampereella.

Mulla jäi tämän kesän triathlonkisailut aika heikoksi parin keskeytyksen takia joten katse on nyt kohti ensi kautta. Heikoksi jäi sen takia koska ongelmia on minussa ja asioita selvitetään ja kirjoitan niistä blogiin vasta sitten sitten kun on tiedossa mikä mua vaivaa.

Tällä hetkellä treenaan kevyesti fiiliksen mukaan, eli lähden liikkumaan jos ja kun energiaa on ja teen vain matalasykkeistä treeniä. Tällä viikolla olen tehnyt vain kaksi voimatreeniä ja tämän yhden juoksun. Eli tosi vähän liikuntoja siihen nähden mihin olen vuosikausia tottunut ja mistä olen tykännyt. Mutta ei auta surkuttelu vaan pitää odottaa mitä lääkärit sanovat ja vasta sen jälkeen asia etenee.

pitkispyhajarvi02

Tänään, sunnuntaina, kävin pitkällä juoksulenkillä härren kanssa ja oli kyllä mukavaa. Pyhjärvilenkura joka oli yhteensä 27 km ja josta minä juoksin 21 km ja härre juoksi lenkin kokonaisuudessaan. Rauhalliseen tahtiin pistettiin tossua toisen eteen ja nautittiin lenkin edetessä erilaisista maastoista ja maisemista.

Aika paljon oli muitakin juoksijoita, sunnuntai on selvästi monen harrastajan lenkkipäivä.

Päälle lenkille vetäsin kukalliset Röhnisch-trikoot, Adidaksen juoksutossut ja Adidaksen pitkähihaisen paidan. Vaatetus oli hyvä vaikka lyhyilläkin hihoilla olisi pärjännyt lämpimässä sunnuntaipäivässä oikein hyvin.

pitkispyhajarvi04
Juomaa mukana!

Uskon, että pian olen taas treenikunnossa ja ensi kesänä on tarkoitus osallistua eri mittaisiin triathlonkisoihin kuten tähänkin asti eli täysi matka on suunnitelmissa. Mietin ensimmäistä kertaa, meniskö sitä jonnekin ulkomaille kokemaan kisatunnelmaa täydellä matkalla vai vieläkö Suomessa. No, aika näyttää, lopullisen päätöksen teen myöhemmin.

pitkispyhajarvi01
Pirkkalassa.

❤ Jaanaba

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Katse kohti ensi kautta

 1. Mä mietin ensi kaudesta vain sitä, että tuleekohan triathlonkesä vai ei ja juoksenko maratonin vai en. =) Käsittämätöntä, miten paljon mulla pään sisällä vaihtelee se, mitä liikunnallisesti haluan vai haluanko. Yhtenä päivänä on kova fokus puolimatkalle ja toisena en edes halua minkäänlaiselle kisaviivalle missään lajissa, vaan haluan vaan harrastaa huvikseen. Onneksi liikuntaa voi harrastaa huvikseen eikä otsa rypyssä. =) Toki niitä ryppyotsatreenejäkin sitten tarttee välillä.

  Harmillinen tuo sun lääkäriä vaativa juttu, joka muutti kisakesän kulkua. Kaikki selviää ja sen tiedon kanssa sitten eteenpäin. Kisa ulkomailla vois ollakin kiva, jos löytää jonkun sopivan. =) Lämmin suositus Sveitsin kisoille, kannustus- ja huoltojoukot löytyy, jopa majoitus kilpailukykyiseen hintaan. =) =) =)

  Tykkää

  1. Kyllä se on kaikista parasta, että voi harrastaa ihan huvikseen. Just oli eilen puhetta, että mukamas pitäis kehittyä ja mennä sinne sun tänne ”kisoihin” saamaan aina vaan parempia tuloksia. Asia ei ole niin, ei todellakaan vaan harrastaa voi ilman mitään tapahtumia tai kisoja koskaan elämässänsä ja jos johonkin juoksu- tai triathlontapahtumaan osallistuu siihenkin voi mennä samalla fiiliksellä yrittämättä mitään ennätyksiä ja kauheasti puristamatta. Haluaisin kaikille painottaa sitä, että ei tarvitse, ei tarvitse. Pelkkä liikunta riittää, pääasia, että liikkuu ja harrastaa omaksi ilokseen ilman paineita.

   Itse haluan kehittyä ja olen kiinnostunut kehittävästä ja nousujohteisesta harjoittelusta, mutta vain ja ainoastaan itseni takia. En koskaan mene ”tekemään” parempaa aikaa sen takia että ajattelen mitä muut ajattelevat, en koskaan. Se on täysin vastoin mun ajattelumaailmaa ja laitankin kaikki ihmiset jotka miettivät näitä, että mukamas pitäisi sitä ja pitäisi tätä niin imhisiksi joilla on huono itsetunto. Siis en tarkoita sua eikä tämä paasaus nyt ollut sulle vaan tämä nyt on asia jota olen miettinyt ja jota en käsitä, siis sitä että mukamas pitäisi suorittaa jotakin. Ei tartte.

   Joo, asiat toivottavasti selviää ja pian pääsen taas kunnolla liikkumaan. Sveitsi on kiva ja sitä mietittiin jo viime kesäksi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s