Some on pikkutotuus

Nyt mun tarvii hieman herätellä ja otan esimerkiksi kenetkäs muun kuin oman itseni eli #minäitte. Käytän muuten Instagramissa paljon hästäkkiä minäitte. Olenhan oman elämäni päätähti. =)

Mun blogi kertoo pääasiassa liikunnallisesta, terveellisestä ja positivisesta elämästä. Matkoista, kasvisruuasta, kivoista vaatteista ja kaikesta sellaisesta samanlaisesta mistä minä saan inspiraationi some-elämässä. Sama Instagramissa, laitan sinne kivaa kuvaa liikuntahommista ja ympäristöstäni. Mainostan toki myös omaa PUHTI valmennusta ja treeniryhmiä.

some_01

Mulla on tapana sanoa, että somessa kaikki on aina vähän paremmin ja hienommin. Olen täysin sitä mieltä ja niin on oikein hyvä, mun ainakin tekee mieli jakaa vain kivoja asioita mitä olen tehnyt ja kivoja tunteita, kivan näköisiä kuvia. Ja vaikka kuvat ja asiat ovat totta on se kuitenkin vain yksi osa elämääni.

Rakastan kuvia ja saan itse inspiraatioini kuvista enemmän kuin teksteistä. En haluaisi elää ilman kuvia ja kuvien katselua ja otan niitä itsekin paljon. Plärään Instagramia juuri kuvien takia, ne antavat minulle valtavasti.

Olen ihminen joka ei valittele ja juttele niitä ahdistavia ja epämukavia asioita ja omia vaivojani kuin muutamien kanssa ja sen takia on aivan luonnollista puhua somessa niitä positiivisia ja normaaleja mukavia asioita, niitä mitä puhun muutenkin mieluiten. Optimistisia. Varsinkin kun omassa elämässä on paljon iloa ja hyvää mieltä, hienoja tulevaisuudennäkymiä ja mukava arki josta nautin täysin siemauksin.

Esimerkiksi tänään kävin Pirkkalan Citymarketista ostamassa salaatin itselleni. Tossa mun lähikaupassa on Picadeli-salaattibaari tätä nykyä ja pitkään sitä siellä nähtyäni päätin kerran ostaa siitä salaatin. Sen jälkeen olen käynyt usean kerran kokoamassa mieleiseni salaatin, ostanut ja tullut kotiin syömään. Niin siis se esimerkki omasta toiminnastani on se, että tästä salaatista halusin heti napata kuvan, se oli niin herkullisen näköinen. Jaoin kuvan heti somessa jotta voisin jakaa inspiraatiota siitä, että nopea ruoka voi olla täysin terveellistä. Jos ruoka olisi ollut terveellinen mutta ruma, tuskin olisin siitä mitään kuvia ottanut.

picadelisuomi.jpg

Nii, se mitä haluan sanoa on se, että tämä kaikki mitä blogissa ja Instagramissa on on yksi osa omaa elämääni. Sellainen osa mikä tulee minusta ulos luonnostaan.

Älä koskaan luule, että jonkun some on hänen koko elämänsä.

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s