Minäkin menin järveen

Juoksu 1 h 16 sek
keskisyke 142, maksimi 171
9,26 km, 6:31 / km

Avovesiuinti 1500m

tohloppi_avovesiuinti04
Valmiina juoksemaan!

Päivän liikunnat tein molemmat treenikaverin kanssa. Ensin juoksu sitten uinti.

Juoksua tuli 10km joka sisälsi muutaman vedon Tampereen Lamminpään urheilukentällä. Juostiin kentälle, tein vetoni ja juostiin takaisin lähtöpisteeseen eli Tohlopin uimarannalle. Juoksuvedot menivät hyvin, vähän on ollut vauhdit hakusessa näin kesän alussa, mutta kyllä ne sieltä tulevat esiin. Kivaa.

Mää helposti palelevana ihmisenä niin nautin näistä lämpimistä keleistä. Parasta on kun aurinko paahtaa minuun ja kuumottaa koko kehon ja palelu on muisto vain. Olen siis palellut ”normaalia” ihmistä herkemmin lapsesta asti. Aina kylmä, niin on ollut aina. Nykyään osaan toki pukeutua paremmin kuin esimerkiksi teininä jolloin ei villakalsareita ja pitkähihaisia aluspaitoja käytetty. No, ei tarvinnut villakalsaria tänään lämpimässä kelissä juostessa. Oli ihanaa!

tohloppi_avovesiuinti02

Aika moni Tampereen seudulla triathlonia harrastava on jo käynyt useampaankin kertaan avovedessä uimassa. Mulla se tämän kesän ensimmäinen kerta oli tänään. Tampereen Tohloppi-järvessä joka on kait mun lempijärvi uida.

Suunnitelmissa oli läpsytellä menemään 1500 m ja niin läpsyttelimme. Välillä pysähdyttiin keskelle järveä ihmettelemään mihin suuntaan jatkaisi ja aika pian 1500 m oli uitu. Nyt odotan jo tämän viikon seuraavaa järviuintia ihan innoissani.

tohloppi_avovesiuinti01
Mää.

Mulla oli Kangasala Triathlonin nettikaupasta (täältä) ostettu uimarin poiju matkassa. Siellä sisällä oli puhelimeni. Uimarin poiju on sellainen, että sinne voi säilöä uintitreenin ajaksi tärkeät tavarat ja samalla poiju ehkä auttaa näkyvyydessä. Näyn paremmin muille vedessä kulkijoille (ketä ne sitten ovatkaan)  kun mulla on pinkki puhallettava juttu koko ajan mukana. Poijun avulla voi myös kellutella keskellä järveä. Se on turvaväline tavaransäilömisen lisäksi.

tohloppi_avovesiuinti03
Treenikaveri pistää meneemään.

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s