Pitkä pk-juoksu voi olla mukavaa

Juoksu 2 h 25 min
keskisyke 139, maksimi 151
21,34 km, 6:48 / km

IMG_4239
Päivän juoksulenkkimaisemaa.

Todellakin pitkä tasapaksu peruskestävyysjuoksu voi olla ja ehdottomasti onkin mukavaa. Tänään juoksin sellaisen lenkin. Pitkä ja hikinen. Hikinen sen takia koska päivän lämpötila oli jotain 25 astetta.

Tykkäsin, mulle sopii pitkäkestoinen treeni ja tykkään sellaisesta enemmän kuin lyhyestä ja ytimekkäästä ja pitkän peekoon tahkoajana olenkin vuosien varrella joutunut opettelemaan kovempaa treeniä isommalla sykeellä. Tykkään sellaisestakin nykyään ja paras hommahan on, että on monenlaista treeniä, monipuolisuus on aina plussaa.

IMG_4238
Paluumatkalla jo, kohta Tampereen Multisillassa.

Lähdin kotoa juoksemaan joskus puoli kahdentoista maissa päivällä vesipullo mukanani. Oli ihana juosta lämpimässä sillä eihän lämmin luita riko, niin ainakin sanotaan. No jos mulle sopii lämpimässä treenaaminen niin kaikille se ei sovi ja sellaiset ketkä eivät siedä lämmintä niin treenaavat sitten aamulla tai illalla lämpiminä päivinä. Tai sisätiloissa.

Join tasaiseen tahtiin aina kolmen kilometrin välein ja tosiaan mulla oli vain yksi juomapullo mukana kun oikeasti olisi pitänyt olla kaksi. Juoma kuitenkin riitti kun säännöstelin sen riittävyyttä.

Juoksin ihan fiiliksellä, annoin sykkeen pampatella pk-alueen ylä- ja alapäässä ja kaikkea siltä väliltä. Juoksu tuntui koko ajan hyvältä ja vain nautin isosti plussan puolella olevasta lämpötilasta samalla kuin laitoin tossua toisen eteen.

IMG_4242
Sopiva vaatekerta helteeseen.

Muutamana viime päivänä on tosiaan saanut auringonpaistetta, ihollekin. Aurinko on tarttunut varsinkin kämmenselkiin ja kasvoihin. En mitenkään halua aurinkoa ottaa ruskettumisen vuoksi, se on yliarvostettua puuhaa, mutta eipä siltä taida voida välttyä sillä pihalla haluan kuitenkin olla.

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s