Hellepäivän pyöräily ja juoksu

Maantiepyöräily 2 h 1 min
keskisyke 127, maksimi 150
53,86 km, 26,7 km / h

Juoksu 50 min
keskisyke 145, maksimi 154
8,66 km, 5:47 min / km

pyora_juoksu_puhtivalmennus04
Kaksi kappaletta triathlonpyörää valmiina lenkille.

Kevät. Nyt on vasta kevät ja jo näin lämmin. Tänään oli eilistäkin lämpimämpi päivä ja lämpimänä päivänä on mahtava harrastaa liikuntaa. Ohjelmassani oli tälle päivälle pyörä sekä juoksu jotka teimme härren kanssa peräkkäin.

Eilen ja tänään aamulla uhosin, että aion käydä Lempäälän Nesteellä jätskillä ja sinnehän meidän lenkkireittimme vei.

pyora_juoksu_puhtivalmennus03
Kahvit ja jätskit. 

Nesteellä ostettiin kahveet ja jäätölöt. Mulle toffeetuutti ja härrelle joku muu. Tein myös jäätölötoiveen henkilökunnalle, haluaisin tuonne Nesteelle päärynäpuikon kuten viime vuonnakin oli ja sen ilmoitin henkilökunnalle. Uskon, että toiveeni toteutetaan. Tuutti on muuten ihan hyvä juttu, mutta en oikeastaan voi sietää jäätölön ja vohvelin yhteismakua ja siksi puikkomallinen jätski on miellyttävämpi. Soijajäätelöitä ovat, tosi hyviä.

pyora_juoksu_puhtivalmennus06

Ensimmäistä kertaa poljin jotain wattimäärää silmällä pitäen. Mulla on pyörässä nyt wattimittari ja yritin pitää määrättyä wattitasoa yllä ja onnistuinkin joten kuten. Välillä piti hiljentäää ja välillä koventaa jotta homma toimi ja watit olivat sitä mitä yritin. Niin ihanan lämmin ilma, että lujempaakin olisi tehnyt mieli polkea, mutta pysyin alkuperäisessä suunnitelmassani seurata wattimittarin lukemaa ja polkea sen mukaan.

pyora_juoksu_puhtivalmennus05
Härre.

Poljimme molemmat omia vauhtejamme ja härre aina odotti mua jossain risteykesssä tai muussa sopivassa paikassa. Sanoinko jo, että oli kivaa? Joo, sanoin varmasti ja saatan sanoa vielä monta kertaa.

pyora_juoksu_puhtivalmennus02
Pirkkalan Mallorca.

Säijän lenkki Lempäälän Nesteen pistolla on hieno lenkki. Maisema on mukavaa ja tietä on hyvä polkea vaikka tänä kesänä se tuntuu olevankin joistain kohdista aika huonossa kunnossa. No, suurin osa on ok kunnossa. Tykkään erityisesti siitä maalaisfiiliksestä mikä reitillä on.

pyora_juoksu_puhtivalmennus07
Juoksu alkakoon.

Pyörän jälkeen lähdimme heti juoksemaan ja ohjelman mukaisesti tietenkin. Pk-sykkeillä ja mieluiten pk2-sykkeillä. Juoksu pyörän jälkeen lähti sujumaan ihan hyvin, ilman mitään ihmeellisyyksiä ja vauhtikin tuntui olevan kunnossa.

Olin tosi tyytyväinen juoksun sujuvuuteen ja erityisesti siihen, että pk2-alueen sykkeillä pääsin noinkin paljon alle 6 min / km -vauhtia. Siis jee.

pyora_juoksu_puhtivalmennus01
Hyvältä tuntui juoksu.

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s