Fendurex-urheilujuoma mukaan Mallorcalle

Yhteistyössä Sastamalan Ravinne Oy.

IMG_3612

Terveisiä Mallorcan pyörätreeniviikolta. Se alko ny. Tarkoitus on pyöräillä paljon ja vähän päälle. Vuoristoreittejä ja tasamaata, molempia sulassa sovussa. Määrää sekä tehoa. Nauttia maisemista, ilmastosta ja ennen kaikkea rentoutua sillä lomallahan täällä ollaan. En tiedä onko parempaa lomaa kuin pyöräilyloma, ei varmasti ainakaan tähän kohtaan. Nyt en meinaisi malttaa odottaa, että päästään huomenna pyörän satulaan ja pitkälle pyöräilylle.

IMG_3626

Meitä on täällä noin kymmenen henkilön poppoo pyöräilemässä ja mukana on tietenkin härren mama myös. Äireeksikin kutsuttu. On PUHTI triathlonvalmennettavia ja muita pyöräinnokkaita. Reittejä on suunniteltu huolella ja kukin voi polkea omaan tahtiinsa, nähdään sitten lenkin varrella kahviloissa ja muissa sovituissa paikoissa.

IMG_3616

Tänään olemme majoittuneet ja käyneet hakemassa netin kautta Huerzeler-pyöräfirmasta vuokraamamme hiilikuiturunkoiset maantiepyörät. Kolmas vuosi kun vuokraamme pyörät kyseiseltä firmalta, on helppoa kun meidän tiedot ovat heidän järjestelmässänsä ja aina tulee juuri sopivan kokoinen pyörä jossa satula on justiinsa oikealla korkeudella. Ruokakaupassa on käyty ja kaapit täytetty eväillä joten valmiina ollaan huomiseen pyöräilyyn.

IMG_3625

Ollaan jo jonkin aikaa käytetty treeneissä Fendurex-urheilujuomajauhetta. Jauhe sekoitetaan veteen ja urheilujuoma on valmis.

Löydettiin tuote pari kuukautta sitten kun etsimme itsellemme sopivaa urheilujuomaa omiin treeneihin. Siitä tuli heti suosikki sillä juoma on simppeli, neutraalin makuinen ilman mitään keinomakuja,  siinä on hammasystävällinen ph ja tuote maistuu miellyttävältä eli oikeastaan vain siltä kuin veteen olisi puristettu hieman sitruunaa. Mieto sitruunan maku siis. Ja kuulin juuri, että eräälle täällä pyöräleirillä olevalle hammaslääkäri oli suositellut tätä kyseistä urheilujuomajauhetta.

satamalan_ravinne01.jpg

Voin oikeasti suositella tätä urheilujuomaa treenijuomaksi. Sitä saa isossa pönikässä tai annospakkauksissa. Minä pakkasin mulle ja härrelle tänne Mallorcan pyörätreeniviikolle annospakkauksia mukaan. Ihan sen takia, että teemme pitkiä pyörälenkkejä ja aina kun vesipullon täyttää lenkin varrella niin sinne on helppo sujauttaa annospussi veden joukkoon.

IMG_3613

Fendurex-urheilujuoma tulee näkymään blogissani ja Instagram-tililläni (@jaanaba_liikuntapaivakirja) säännöllisesti sillä se on jatkuvassa treenijuomakäytössä meillä nyt. Aion kertoa kokemuksia sanoin ja kuvin kun juoma on tositoimissa milloin missäkin treenissä. Onhan näitä lajeja ja urheilujuomaa tarvitaan: pyöräily, uinti, juoksu, voima, hiihto ja mitä näitä nyt on. Ihan riittävästi liikuntaa yhdelle naiselle sanoisin. No, just sopivasti jotta elokuussa siintävä täyden matkan triathonkisa, Finntriathlon Tahko, menee mahdollisimman hyvin omalta osaltani.

IMG_3618

Olen tosi kiitollinen, että Sastamalan Ravinne Oy lähti yhteistyöhön kanssani ja voin jo nyt omasta kokemuksesta lämpimästi suositella tätä juomaa. Jos haluat selkeän ja toimivan treenijuoman niin tää on se. Mää tykkään.

”Fendurex urheilujuoma on valmistettu Suomessa ja tarkoitettu tukemaan nestetasapainoa intensiivisessä yli tunnin mittaisissa urheilusuorituksissa.

Mieto sitruunan maku. Ei sisällä keinotekoisia makeutus- ja lisäaineita. Sopii myös lapsille ja junioreille. Suun happamuudella on erittäin suuri merkitys hammaskiilteen hyvinvoinnille. Urheilujuomat, joiden pH on alle 5,5 ovat haitallisia hammaskiilteelle. Hammasystävällisen Fendurex-urheilujuoman pH-arvo on yli 7. ”

Alekoodi verkkokauppaan: JAANA15, -15 % verkkokaupasta: finfen.fi.

Tilaa tuotteita verkkokaupasta finfen.fi

IMG_3619

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Fendurex-urheilujuoma mukaan Mallorcalle

  1. Täytyypä käydä Vammalassa kesällä katsomassa, saako tuota paikallisesta luonteistuotekaupasta. 👍 Ja oi voi Mallorca 😍 Mulla on jatkuva ikävä sinne. Odotan jo, kun viikon päästä lähdetään maastopyörinemme Italian kukkuloille ja vuorille. 👌

    Tykkää

  2. Houkuttelevan ihania kuvia! Vaihdoin juuri maasturin cyclocrossiin jolla kevyempi polkea asfaltillakin, monet vuodet Euroopassa patikoitu mutta nyt sun kuvat inspiroivat ajattelemaan pyöräilylomaa. Ja kiitokset urheilujuomavinkistä.

    Tykkää

  3. Tilasin urheilujuomaa alkuviikolla ja jo eilen tuli postiin! Nopeeta toimintaa. Viikonloppuna kokeillaan. Olen kyllä tosi iloinen että bongasin tämän, on ollut vähän vaikeuksia löytää sopivaa tuotetta. Juuri tein kaksikin surkeeta lenkkiä vatsavaivojen kanssa kun erehdyin kokeilemaan jotain tavallista jauhetta. Kärsin IBS:stä joten oma vika kun menin testaamaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s