Hyvä märkäpuku ja alekoodi

Aquanetistä huhtikuun 2018 ajan kaikki Orca märkäpuvut ja varusteet -15% koodilla ”ORCA15”.

orca_markapuku01.jpg
Uusi Orca 3.8 märkäpuku.

Hyvä märkäpuku triathlonia harrastavalle on mielestäni sellainen joka ainakin:

 • On ehdottomasti tarkoitettu uintiin eikä esim. surffipuvut sovi tähän tarkoitukseen.
 • Istuu hyvin päälle, on juuri sopiva omistajansa muodoille.
 • Käsien pitää liikkua hyvin sillä uidessahan kädet pyörivät jatkuvasti.
 • Puvun pitää olla tiukka ja hieman hankala pukea päälle, mutta silti se ei saa rajoittaa uimarin liikkeitä.

Mun märkäpuku jolla vielä viime kesänä uin järvessä on jo muutaman vuoden vanha ja alkoi käydä huonoksi joten tiesin jo kauan aikaa sitten, että kesäksi 2018 tarvitsen uuden märkäpuvun

aquanetti_tampere
Tampereella.

Aquanetin Showroom  Tampereella osoitteessa Lapintie 3. Tiistaista perjantaihin klo 12–18 ja lauantaisin klo 12–16 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Aquanettiin minäkin menin sovittamaan märkäpukua. Aquanetissä myydään Orcan pukuja ja sovitin ensimmäisenä mallia 3.8. Se istui heti aivan täydelliseti päälleni. Ei ollut liian vaikea pukea, ainahan se hidasta touhua on märkäpuvun pukeminen, mutta meni kuitenkin ihan normaalisti päälle. Tiesin heti kun sen olin päälleni saanut puettua, että puku on juuri oikean kokoinen ja se tuntui kuin minulle tehdyltä. Heiluttelin käsiä ja tunnustelin onko liikerata kädellä laaja ja hyvin liikkuva ja kun oli niin mitä sitä sen enempää miettimään, ostin pois ja näin ollen pääsin helpolla kun alun perin olin valmistautunut sovittelemaan eri pukuja ja vielä ehkä monessa paikassa. Nyt ei tarvittu kuin yksi paikka eli Aquanetti, yksi henkilö palvelemassa ja sovitus ja osto. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa ja sain kaiken tarpeellisen tiedon kyselemättä sen enempää.

orca_markapuku0.jpg
Reppu treenikamppeille ja märkäpuvulle.

Joka vuosi olen muutaman kerran käynyt uimahallissa uimassa märkäpuvulla, mutta tänä vuonna aion uida sillä vain avovedessä. Eli kesäisempiä kelejä odotellaan ja sitten avovesiuintikausi auki. Märkäpuku lämmittää jonkin verran eli sillä on rennompi uida hieman viileämmässäkin vedessä. Se myös kelluttaa ja mun mielestä kelluttamisominaisuus on hyvä asia erityisesti aloittelijoille. Se tuo jonkin verran turvaa vedessä olemiseen.

Aquanetistä huhtikuun 2018 ajan kaikki Orca märkäpuvut ja varusteet -15% koodilla ”ORCA15”.

Olin myös bikineitä vailla sillä olen kesäkuussa lähdössä lämpimään jossa aion löffätä auringossa ja uida meressä matkauintia. Sitä varten sitten ostin niin mahtavan väriset Funkita bikinit kuin olla ja voi. Tykkään!

Kaiken tämän lisäksi olen kesälomafiliksissä sillä mulla on nyt viikon mittainen loma!

funkita_treenibikinit.jpg
Funkita treeni- ja löffäilybikinit.

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Hyvä märkäpuku ja alekoodi

 1. No on kyllä tosi kivan pirteen väriset bikinit! Miten te säilytätte märkkäreitä? Mulla on henkarissa pukupussissa ja se on roikkunut henkarissaan kesästä 2016 ja mä aina mietin, että kärsiikö se, venyykö se. Meneekö se pilalle henkarissa vai meneekö se pilalle hyllyllä taiteltuna? 🤔 Pitäiskö se rullata jonkun foamrollerin ympärille ja säilyttää hyllyssä rullattuna? Meneekö se käyttämättömänä pilalle eli kärsiikö kumi? Tämmösiä mietin paljon, kun en halua omaa Orcaani pilata.

  Tykkää

  1. En malta odottaa että pääsen bikineissä pulikoimaan.
   Mun märkkäri on kans henkarissa mutta ilman mitään pusseja. Luulen, että sille tapahtuu sama tai on tapahtumatta säilytti sitä miten hyvänsä. =) En tiiä hapertuuko se vuosien saatossa, jotenkin luulisin, että joo. Mun oma puku alkoi hajota sieltä täältä todella helposti viime kesänä. Aina kun sen laittoi päälle niin jostain hajosi ja siksi ostin nyt uuden.

   Tykkää

   1. Mun pukuun alkoi tulla silloin pari kesää sitten muutamia vekkejä sinne tänne. Pelkään, että se hajoaa viiteen osaan seuraavan kerran, kun vedän päälle (päivää ennen jotain kisaa 😁). Liimannut olen kaikki paikat.

    Tykkää

 2. No on kyllä tosi kivan pirteen väriset bikinit! Miten te säilytätte märkkäreitä? Mulla on henkarissa pukupussissa ja se on roikkunut henkarissaan kesästä 2016 ja mä aina mietin, että kärsiikö se, venyykö se. Meneekö se pilalle henkarissa vai meneekö se pilalle hyllyllä taiteltuna? 🤔 Pitäiskö se rullata jonkun foamrollerin ympärille ja säilyttää hyllyssä rullattuna? Meneekö se käyttämättömänä pilalle eli kärsiikö kumi? Tämmösiä mietin paljon, kun en halua omaa Orcaani pilata.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s