Hölkkäryhmä starttaa huomenna!

Hahaa, huomenna keskiviikkona mun PUHTI hölkkäryhmä aloittelijoille alkaa. Tänään olen viimeistellyt suunnitelman miten edetään. Hölkkäryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin, yleensä Pirkkalassa, joskus Nokialla ja joskus Tampereella.

Aloittelijoita on hyvä ryhmä mukana, olen tosi iloinen näiden ihmisten puolesta jotka haluavat aloittaa juoksuharrastuksen ja ovat tulossa tähän ryhmään. Ryhmä on tosiaan sellaisille jotka eivät vielä harrasta juoksua. Rauhassa kävelyn kautta edetään ja annetaan aina ohjeet parille omalle lenkille ennen seuraavaa tapaamista. Aivan mahtavaa, olen tosi innoissani.

Pari ”mattimyöhäistä” voidaan vielä ottaa mukaan, mutta muuten ryhmä on täynnä.

Huomisesta alkaen aletaan harjoitella hölkkäilyä ja tulevina keskiviikkoina on vaikka mitä. Ylä- ja alamäkijuoksutekniikkaa, kaikenlaisia juoksijan tekniikkaharjoituksia, juoksijan voimaharjoittelu, venyttely. Pääpointti kuitenkin siinä, että juoksusta tulee omaan arkeen sopiva jatkuva harrastus oli tavoitteena sitten vaikka puolimaraton per vuosi tai hyvä kunto tai mikä kelläkin. Lenkille kotipihasta kolmesti viikossa, helppoa.

PUHTI hölkkäryhmän päätteeksi osallistujat saavat kolmen kuukauden harjoitusohjelman, jota voivat halutessaan noudattaa.

juoksukoulu_aloittelijat

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s