Treenisukat talvella

Minähän sain muutaman parin treenisukkia käyttööni tossa joulukuussa. Sukat ovat olleet nyt useita kertoja käytössä ja oikeastaan kaikki treenit on tehty näillä sukilla. Milloin juoksutossuissa, milloin hiihtomonoissa ja välillä myös talvipyöräilykengissä. Tietenkin myös kävelyllä kun olen lenkittänyt koiraa.

luntago_treenisukat02
3 x sukkapari.

1000 Mile Fusion Walking Sock

Ehdottomasti eniten on tullut käytettyä kuvan violettia sukkaparia sillä se on ollut hyvä näin talvella juoksuun ja hiihtoon. Riittävän pitkä varsi ja luksuksena pehmeä kerros akillesjänteen kohdalla joka muodostaa suojan mahdollisia akillesjänteen hiertymiä vastaan.

luntago_treenisukat03.jpg
1000 Mile Fusion Walking Sock.

Nämä sukat ovat tosi lämpimät ja sukat ovat kaksikerrossukat eli niissä on sisä- sekä päällikerros ja molemmat ovat eri materiaalia ja sisäkerroksen ansiosta sukka istuu oikein hyvin jalkaan (luulisin). Ainakin molemmat kaksikerrossukat, nämä violetit kuten myös lyhytvartiset valkoiset tuntuvat istuvan oikein hyvin mun jalkaan.

luntago_treenisukat01
Lapin viikolla Morttikin innostui sukista aika tavalla.

1000 Mile Breeze

Valkoiset lyhytvartiset sukat mulla on ollut eniten käytössä maastopyöräillessä ja hyvin tomii, ei voi moittia lainkaan.

luntago_treenisukat04.jpg
1000 Mile Breeze

1000 Mile Ultimate Compression Sock

Musta kompressiopolvisukka. Näitä käytin paljon kun olimme viikon Sallassa hiihtämässä. Hiihdon jälkeen jalkaan ja muutenkin siellä vapaa-ajalla. Ihan lihasten palautumisen takia laitoin kompressiosukat jalkaan, hiihdimmehän aika paljon ja kompressio edistää lihasten palautumista.

En halua enempää hehkuttaa, kunhan halusin tuoda ilmoille ennen kaikkea nämä kaksikerrossukat. Paitsi vielä se, että tottakai kaikki sukat ovat sellaisia, että pitävät jalat kuivina treenatessa.

Kaikki kolme sukkaparia ovat kestäneet pesua hyvin ja ovat olleet jokaisen pesun jälkeen ihan yhtä hyvässä käyttökunnossa kuin ensimmäistä kertaa jalkaan laitettaessa.

1000 mile Sukkkia myydään Paperplast Oy:n tehtaanmyymälässä Mänttä-Vilppulassa sekä verkkokaupassa: www.paperplast.fi.

……………………………………………………

PUHTI valmennus www.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s