Talvilomafiiliksissä

Mää olen nyt aivan lomafiiliksissä eikä ihmekään kun olen illan mittaan pakannut talvilomakamppeeni matkalaukkuun. Ensi viikko ollaan nimittäin Lapin lumisissa maisemissa hiihtämässä.

Odotan talvilomaltani erityisesti rauhaa ja lämmintä mieltä, jouluruokia, liikuntaa paljon, koiran kanssa pitkiä kävelylenkkejä. Tulevan suunnittelua.

Matkaamme Sallaan jossa on erämaan hiljaisuus ympärillä, pois ovat kiireet ja hulabaloot. Mun mummu on Sallasta kotoisin vaikka tätä nykyä asuukin Häijäässä ja olen lapsena joskus käynytkin Sallassa sukuloimassa. Muistan sieltä oikeastaan ainoastaan sen, että juoksin valtavassa lumihangessa ja jalka uppoisi ja jäi kiinni syvälle lumeen. Jotenkin kuitenkin pääsin pois kun nyt olen tässä, en vaan muista miten.

Aiomme korkata jouluruokakauden Sallassa, nam. On ostettu laatikot ja sinapit, rosollit sun muut jouluruuat.

Tulevan suunnittelulla tarkoitan sellaista, että ensi vuodesta alkaen aion laajentaa PUHTI valmennuksen juttuja ja aion tehdä töitä enemmän PUHTI valmennuksessa ja vähemmän K-Marketissa. Suunitelmia on, mutta mahdollisuutta laittaa niitä eteenpäin ei ole ollut sillä täysipäiväinen työ ja aikaa vievä harrastus ovat pitäneet PUHTI valmennuksen oman kokoisena hommana elämässäni. Nyt siis tarkoitus jonkin verran laajentua.

moon_boot.jpg

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s