Se oli lyhyt jäsenyys

Vastahan me härren kanssa liityttiin uudelle kuntosalille. Fitness24sevenille nimittäin. Tamperella on ainakin kolme salia, kaikki uusia. Yksi keskustassa, yksi Tullintorilla ja yksi pieni sali Kalevassa.

Nyt kuitenkin tein irtisanomisilmoituksen sillä ei olla tyytyväisiä sitten kuitenkaan noihin saleihin. Ai miksikö?

Ensinnäkin siksi, että heidän suihkutiloissansa ei ole mitään hyllyä shampoopulloille ja mahdolliselle kaapin lukon avaimelle vaan ne täytyy laskea lattialle ja ainakin pesuainetörppöjä on ilkeä siitä lattialta nostella usean kertaa suihkun aikana. En tykkää. Eikä kuulemma tule sillä konseptiin ei kuulu on sanottu. Erittäin hassua on se, että Fitness24seven Tullintori pisti salin pystyyn toisen salin tiloihin ja siellä oli valmiina kaikki suihkut ja saunat. Suihkutiloista on kuitenkin ruuvattu nämä pesuainetörppöhyllyt pois ja seinissä on niiden kohdalla pelkkiä reikiä. Samoin saunan ovi on lukittu sillä sauna ei kuulu myöskään konseptiin. Toinenkin syy irtisanoutumiselle liittyy suihkutiloihin eli Kalevan ja keskustan keskuksissa miesten suihkut ovat todella huonot, vesi ei tule maassa ollenkaan jaloille vaan roiskuu leveälle alueelle seinille joten jalat on vaikea pestä. Erittäin häiritsevä tekijä härren mielestä. Kolmas syy irtisanoutumiselle on juoksumatot joihin emme ole tyytyväisiä missään näistä keskuksista. Liian hempuloita.

2 kuukautta on irtisanomisaika joten sen aikaa varmasti käymme noilla saleilla ja sitten suunta on jonnekin muualle.

jasenyyden_irtisanominen02
Se oli sen pituinen kuntosalitarina.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s