Tosinaiset ja tosimiehet PUHTI triathlonryhmään

Tuu yksin tai ota kaveri mukaan ja haastakaa itsenne!

20953124_1403643406378683_4945611222729597343_n

Töllöstä  tulee tiistaisin klo 20 Tosimiehet-sarja jossa viisi sohvaperunamiestä aloittavat harjoittelun kohti seuraavan kesän Voimarinteen Teräsmieskisa -triatlonia. Olen katsonut nämä muutamat jaksot ja mielenkiinnolla odotan mihin suuntaan ohjelma kehnittyy. Olisi kiva nähdä tosimiesten treenejä.

Olisin halunnut olla kannustamassa näitä miehiä treeneissä ja kannustamassa elämänsä ensimmäiseen triathlontapahtumaan. Toivon, että kipinä kaikille näille viidelle miehelle on liikkumiseen jäänyt.

Mun ohjaama triathlonryhmä aloittaa marraskuussa, mukaan mahtuu hyvin eli älä epäröi ilmoittautua jos triathlon harrastusmielessä kiinnostaa. Triathlon on monipuolinen laji jota voi harrastaa aivan kuntoilumielessä siinä missä kilpailumielessäkin.  Sopii hyvin aikuisille ja vielä aikuisemmille, mikä tahansa ikä on hyvä ikä aloittaa monipuolinen harrastus.

Mun PUHTI triathlonryhmä kuuluu niille ketkä haluavat harrastaa ja haluavat oppia. Voi olla sohvaperuna ja voi olla enemmän harrastanut. Ryhmässä saa kuukausittaisen harjoitusohjelman jota noudattamalla tähdätään ensi kesän Kangasala Triathlon -tapahtumaan. Siellä on matkoja ensikertalaisesta kokeneemmalle.

Yhteisiä hyvin suunniteltuja ohjattuja harjoituksia on 1–2 kertaa viikossa. Sitäkään ei tarvitse pelätä jos uintitaito on huono, siihen opetetaan ja ohjataan ja varmasti opit uimaan vapaauintia. Treenitunteja kertyy viikossa 4–9, näitä räätälöidään oman tavoitteen ja oman elämän mukaan.

Yhteistreenit tapahtuvat Tampereen kupeessa. Milloin Pirkkalassa, milloin Tampereella, ulkona, sisällä uimahallissa tai Pirkkahallissa. Hinta on 99 € / kk (sis. alv.) plus mahdolliset liikuntapaikkojen sisäänpääsymaksut eli joskus uinti, joskus Pirkkahalli.

Yhteistreenipäivät ovat keskiviikko (ilta) ja sunnuntai (aamupäivä). Joinain kertoina päivä voi muuttua esim. uimahalli- tai Pirkkahallivuorojen takia, mutta asiasta ilmoitetaan etukäteen.

Ilmoittautumiset puhtivalmentaja@gmail.com tai 040 5819 145 Jaana Sjöblom. Kysy rohkeasti lisää jos joku asia mietityttää.

Print

OHJAAJAT

Jaana ja Juha Sjöblom. Jaana FAF Personal Trainer, triathlonvalmentaja, Juha triathlonvalmentaja. Molemmat harrastavat aktiivisesti triathlonia jo aika monetta vuotta.

 • Alkaa 1.11.2017

TAVOITE

 • Saada triathlonista omaan elämään mukava ja monipuolinen harrastus.
 • Osallistua kesän 2018 Kangasala Triathloniin, matkat kokeile triathlonista Superiin.

YHTEISHARJOITUKSET

 • Keskiviikko klo 18:00.
 • Sunnuntai klo 10:00.

Yhteisharjoituksia on 1–2 per viikko. Joinain viikkoina kaksi, joinain yksi ja joinain harvoina ei lainkaan. Joskus harjoituspäivä voi muuttua esimerkiksi Pirkkahalli- tai uimahallivuorojen saatavuuden takia, mutta näistä ilmoitetaan etukäteen.

Yhteisharjoitukset ovat useimmiten Pirkkalassa, joskus myös Nokialla tai Tampereella. Esim. uimahallissa. Yhteisharjoitukset ovat juoksua, pyöräilyä voimatreeniä, yhdistelmäharjoituksia, uintia. Monipuolista lajiharjoittelua.

HARJOITUSOHJELMA

 • Päiväkohtainen harjoitusohjelma.

Jokainen ryhmään osallistuja saa kuukaisittaisen nousujohteisen harjoitusohjelman jossa on päiväkohtaiset harjoitukset ja sitä noudattamalla on hyvät lähtökohdat osallistua kesän Kangasala Triathlon -kisaan ja toki muihinkin triathlontapahtumiin. Treenitunteja kertyy 4–9 / viikko. (Räätälöidään omaan elämään sopivaksi).

Harjoittelu onnistuu myös vaikka ei kaikkiin yhteisharjoituksiin pääsekään mukaan vaikka tietenkin mukavaa on, että moni pääsee mahdollisimman usein, mutta periaatteessa joku voi osallistua ryhmään vaikka asuisi kauempanakin. Yhteisharjoituspäivänä on aina myös vaihtoehto omalle treenille.

VARUSTEET

 • Uimapuku, polkupyörä, juoksutossut.

Näillä pääset jo pitkälle. Triathlonia harrastetaan useimmmiten maantiepyörällä, mutta maasto- tai hybridipyörä käy myös. Kangasala Triathloniin voi osallistua millä vaan pyörällä kunhan se on kunnossa, jarrut toimii. =)

TAIDOT

 • Juoksu- ja pyöräilytaito monilla on olemassa, uinti on se mikä montaa jännittää.

Ei tarvitse heti osata vapaauintia, riittää jos mummosammakko luonnistuu. =) Uintiopetusta saa ja sitä antaa minun lisäkseni mieheni Juha Sjöblom. Juhalla on jo vuosien kokemus vapaauinnin opetuksesta. Eli ei tarvitse jännittää, vapaauinnin oppii varmasti ja sitä jo osaavat kehittyvät siinä paremmaksi opetuksen myötä.

KENELLE RYHMÄ ON TARKOITETU

 • Kaikille triathloininnokkaille.
 • Kokeneemmille ja aloitteiljoille.

Aloittelijoille jotka haluavat triathlonista itselleen harrastuksen ja haluavat kokeilla mitä triathlontapahtumaan osallistumnien on. Vuosia harrastaneille jotka kaipaavat nousujohteista harjoitusohjelmaa ensi kesän lyhemmä matkan kisoihin. T

Harjoittelu tapahtuu jokaisen ryhmäläisen oman tason mukaan.

…………………………………………………………………………………………………

ILMOITTAUTUMINEN

puhtivalmentaja@gmail.com

040 5819 145 Jaana Sjöblom

PUHTI valmennus Facebookissa.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Tosinaiset ja tosimiehet PUHTI triathlonryhmään

 1. Päivitysilmoitus: Treeniviikko 39
 2. Päivitysilmoitus: Uinti ja voima

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s