PUHTI triathlonryhmä

triathlonkoulu01_pysty.jpg

Pari vuotta sitten kun kouluttauduin personal traineriksi multa aika moni kysyi, että mitäs nyt meinaat ja mitä mitä alatko yrittäjäksi ja mitä aiot personal trainer -lappu takataskussa tehdä. Jouduin toppuuttelemaan kysyjiä sillä alusta asti aikomukseni oli katsoa mitä tämä tie eteen tuo. Ei missään nimessä lähteä höökällä minnekään vaan rauhassa katsoa haluanko lisäansiota liikuntahommilla vai en ja mikä se mun juttu liikunnassa oikein olisi. En halunnut hötkyillä ja siksi kysyjät vähän mua ihmetyttivät.

No, tässä on nyt neljäs PUHTI juoksuryhmä parasta aikaa menossa, eilen alkoi ja sitä siis vedän härren kanssa yhdessä. On myös triathlonihmisiä henkilökohtaisessa valmennuksessa ja muutakin on ollut. Pikku hiljaa vähän kerrallaan.

puhti_juoksukoulu20172.jpg
Loppukesän 2017 PUHTI juoksuryhmän esimmäinen tapaaminen 15.8.2017.

Tee sitä mikä on intohimosi!

Kyllä kiitos, todellakin teen nimittäin nimittäin…

Uutuuttaan kiiltävä PUHTI triathlonryhmä alkaa 1.11.2017. Ryhmä jonka tavoitteena on harjoitella yhdessä kesän 2018 Kangasala Triathlonin matkalle, matkoja on Kokeile Triathlonista Superiin (Kangasala Triathlonin 2018 päivä tarkentuu myöhemmin). Kullekin ryhmäläiselle valitaan sopiva matka. Eli matkoja on lyhyestä Kokeile Triathlonista (uinti 250 m, pyörä 7,5 km, juoksu 2 km) Superiin (uinti 1500 m, pyörä 50 km, juoksu 12 km), kaksi matkaa näiden väliltä myös eli Kunto ja Kunto+. Käy tutustumassa Kangasala Triathlonin sivuihin ja fiilistelemässä valokuvia. Kuten kerroin 2018 päivämäärät tarkentuvat myöhemmin tuonne sivuille.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Aloittelijoille ja aiemmin itsekseen harrastaneille, sellaisille ihmisille jotka haluavat osallistua triathlonkisaan kesällä 2018 ja tarvitsevat harjoitteluun valmennusta ja tsemppausta ja ovat halukkaita kehittymään. Miehille ja naisille ikään katsomatta. Pyydän huomioimaan, että  triathlon harrastuksena sopii oikein hyvin sekä nuorille että vanhemmille, tarkoitan vanhoille. =) Härren äitikin harrastaa. Triathlon sopii kaikille ja on hyvä ja monipuolinen harrastus, se sopii kuntoliikunnaksi siinä missä tavoitteellisemmaksi urheiluksi.

Mitä ryhmä antaa?

Ryhmä antaa valmentajan eli minun tuen, täydellisen kuukausittaisen päiväkohtaisen harjoitusohjelman, ohjatut yhteistreenit 1–2 kertaa viikossa (yleensä Pirkkalassa, mutta myös joskus esim. Tampereella tai Nokialla). Yhteistreenipäivät ovat joko keskiviikko klo 18:30 tai sunnuntai klo 10:00 ja joinain viikkoina molemmat. Joillain viikoilla yhteistreenejä ei ole ja päivät sekä kellonajat voivat joskus vaihdella. Ohjelmaa noudattaen treenitunteja kertyy 4–9 per viikko.

Ryhmässä käydään paljon läpi uinti- pyörä- ja juoksutekniikkaa ja alussa keskitytään myös siihen, että uinti alkaa sujua niiltäkin kelle se on haasteellista.

Saat hyvän kunnon lisäksi paljon liikunnan iloa.

Mitä välineitä pitää olla jotta voi osallistua?

Juoksutossut, uimapuku ja uimalasit, pyörä. Iloinen mieli ja halu harrastaa triathlonia.

Kuka?

Minä, Jaana 43-vuotias triathlonin harrastaja Pirkkalasta. Omaa harrastustaustaa on jo vuosia, takana kolme täyden matkan triathlonkisaa ja monta lyhyempää. Liikunta-alan koulutukselta Faf Personal trainer ja lisäksi olen kouluttautunut triathlonvalmennuskoulutuksessa. Mielestäni aivan hienointa on kun ihminen innostuu liikunnasta ja saa harrastuksen pysyvästi elämäänsä. Se kantaa pitkälle. Aviomiehen sanoin, hienointa on jos joskus kymmenen vuoden päästä tavataan lenkkipolulla!

Mitä tämä maksaa?

PUHTI triathlonryhmä maksaa 99 € / kk. Mahdolliset liikuntapaikkojen kertamaksut maksetaan lisäksi itse. Esim. Pirkkahalli.

Eli haasta itsesi ja ystäväsi, työkaverisi ja tulkaa mukaan ryhmään harjoittelemaan nousujohteisesti kohti kesää 2018. Takaan, että on kivaa.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “PUHTI triathlonryhmä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s