Juoksu tauon jälkeen

Juoksu 49 min 9 sek (eilen)
keskisyke 132
7,1 km, 7 min 1 sek / km

Hei jee ensimmäinen liikunta sitten juhannuksen täyden matkan triathlonkisan. Kisan jälkeen palauttelin pari viikkoa ja sitten kun piti alkaa liikkua jotta olisin voinut osallistua Finntriathlon Tahkolle 5.8. niin tulinkin sairaaksi. Hirveän iso virus joka vain piti sairastaa pois. Kestikin sitten yli kaksi viikkoa ja nytkin vielä mietin, että olenkohan kunnossa vai en. Luulen, että olen, mutta samalla pelkään lisätauteja liian aikaisin aloitetun liikunnan suhteen. No, mielestäni olen kuitenkin ollut täysin terve viime viikon perjantaista, eli ihan perusteltua oli käydä eilen pienellä hölköttelyllä.

juoksu_tauonjalkeen03
Valoa tunnelin alussa.

Lähdin ihan sillä mielellä, että rauhallinen hölköttely fiiliksen mukaan. Mietin juoksureittini valmiiksi ja ajattelin sen olevan jotain yli viisi kilometriä pitkä, kuitenkin alle kymmenen.

Härre lähti mun seuraksi maastopyörällä joten pääsin turinoimaan koko lenkin ajan. Hän tuli mielellään pyörällä vieressä itse juoksematta sillä hän palautuu nyt lauantain puolimatkan kisasta jossa oli siellä Tahkolla. Juomapullokin kulki hyvin maastopyörän telineessä.

juoksu_tauonjalkeen02
Pirkkahallin suoralla.

Juoksu sujui joo ihan suurin piirtein ookoo. Jonkinlaista takkuamista oli tunnelmassa tietenkin, onhan mulla yli kuukauden tauko liikunnoissani. Syke ei pysynyt aivan niin matalalla mitä yleensä tällaisessa vauhdissa, mutta se on aivan normaalia tauon jälkeen.

Aurinko paistoi ja ihan lämmin keli tähän kesään nähden joten ei valittamista. Tästä se liikunta taas lähtee.

juoksu_tauonjalkeen01
Aa että juoksu on kyllä parasta.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s