Kuulumisia ja ympäripyöreetä jutustelua

Nyt tekee mieli kirjoittaa sillä:

Wuhuu, kahdeksas flunssan sairastelupäivä ja ensimmäinen kun kurkkukipu on hieman inhimillinen. Sattuu joo, mutta ei niin paljon kuin kaikkina muina päivinä tätä ennen. Olo on ollut kamala koko viikon vaikka onkin loppuviikkoa kohden hieman helpottunut. Olen ollut sohvan pohjalla aika paljon, mutta ehkä tästä selvitään. Perjantaina ja lauanataina olin jo töissä.

Mua harmittaa sairastaa, sehän on selvä, ihan kuin varmaan kaikkia muitakin ihmisiä harmittaa olla sairas ja huonokuntoinen. No, kuten sanoin, pieni valonpilkahdus tähän sairaana olemiseen tuli kurkkukivun muuttuessa normaalimmaksi ja se sai mut ihan hirmu ison kiitollisuuden valtaan tänään kun olin koiran kanssa myöhäisellä aamulenkillä. Kurkkukipu joka ei tuntunut enää niin kuolemankivulta kuin aiemmin jee. Teki heti mieli soittaa härrelle, että hei härre mää tairan sittekki parantua tästä taurista! En kuitenkaan voinut soittaa sillä härre onnellinen lähti aamulla noin 180 km:n maantiepyörälenkille parin muun onnellisen liikkujan kanssa.

nike_juoksutrikoot01
Tänään aamulla aurinko paistoi ulkona ja omassa päässäni.

Kiitollinen myös siitä, että elämäntapani on liikunnallinen, että olen saanut liikunnan osaksi elämää omalla päättäväisyydellä, tunnollisuudella ja toiminnalla. Lopulta, eli nyt ja jo vuosia se on ollut niin osa mua, että ajatuskin elämästäni ilman liikuntaa tuntuu todella kaukaiselta. Reilu kymmenen vuottahan sitten olin ihka aito sohvaperuna ajatuksella, että en ikinä haluaisi harrastaa mitään hikiliikuntaa en ikinä missään nimessä. Siitä se sitten lähti terveydelliset syyt edellä se liikkumiseni ja tässä ollaan nyt. Mielestäni olen erittäin hyvässä tilanteessa omassa elämässäni, just siinä missä haluankin olla eli on liikuntaa, on monipuolista terveellistä syömistä, ei ole mielessä ryyppyreissuja eikä sokeri-rasva -ruokaa. On matkustelua, on liikuntaa työksikin normaalin palkkatyön ohella, on läheinen perhe eli härre ja tietenkin lemmikkieläimet. Kaikkea on.

Niin, liikuntaa työksi asti juu. Meillä alkaa elokuun 15. päivä PUHTI juoksuryhmä johon on tullut jo hienosti osallistujia ja vielä mahtuu mukaan.

Puhti_juoksukoulu
Elokuun PUHTI juoksuryhmä.

Olen myös ottanut triathlonvalmennukseen ja kunnonkohotusvalmennukseen asiakkaita ja paikat täyttyivät nopeasti, syyskuun alussa alkaa valmennus ja treenaaminen kellä mitäkin kohti. Ehkä kohti triathlonin täyttä matkaa, puolimatkaa, olympiamatkaa, sprinttimatkaa, ehkä kohti hyvää kuntoa ja niin edelleen.

Joskus aiemmin ostettiin härren kanssa liput perjantain Tammerfesteille ja käytiinhän me siellä illalla ja nähtiin hieman Vesalaa, Popeda ja Dingo. Viimeistä esiintyjää Antti Tuiskua en jaksanut enää jäädä ihailemaan kipeän olotilani vuoksi vaikka olisin todellakin halunnut. Tarkoitus oli viettää mukava pitkä festaripäivä hyviä artisteja kuunnellen, mutta se meni mönkään ja vietettiin lyhyt festari-ilta muutamaa artistia kuunnellen.

tammerfest2017_01
Ratinanniemen Festivaalipuiston ulkopuolella oli paljon jengiä kuuntelemassa.
vesala.jpg
Vesala.

On mulla lomauutisiakin. Meillä on syyskuussa vielä kesälomaa ja silloin lähden härren kanssa Sisiliaan. Sisilian lämpöön. =) Meillä oli alun perin ihan muut suunnitelmat tuolle lomalle, haluttiin lähteä Islantiin viikoksi, mutta se lomasuunnitelma kuopattiin haikeudella toistaiseksi. Ai miksi kuopattiin? Ihan siksi, että tämä Suomen kesä ei tyydytä lämmöllään meitä nyt ja halutaan lämpimään. Islanti ei ole todellakaan lämmin valtio vaikka on ehkä kauneimpia paikkoja maailmassa (luulisin). Siksi siis Italia ja Sisilia, matka on varattu.

Tämmöstä nyt kuuluu. Varovaisena toiveena, että ensi viikon loppupuolella pääsisin jo harrastamaan liikuntaa.

Mainitsen vielä sen enempiä kirjoittelematta Säkylä Triathlonista joka on tulossa:

Heinäkuun viimeisenä lauantaina eli 29.7.2017 on Säkylä Triathlon jossa matkoina aloittelija(kin)ystävälliset sprinttimatka, sprinttimatka kuntosarja ja olympiamatka. Eli kolme eri pituista kisaa. Tapahtuma on varmasti aloittelijaystävällinen, itse olin siellä pari vuotta sitten kisaamassa.

Sprinttimatka: uinti 300 m, pyörä 20 km, juoksu 5 km

Sprinttimatka kuntosarja: uinti 300 m, pyörä 20 km, juoksu 5 km

Olympiamatka: uinti 1500 m, pyörä 40 km, juoksu 10 km

 

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

2 thoughts on “Kuulumisia ja ympäripyöreetä jutustelua

 1. Voi sinua, tulikin pitkä ja sitkeä kesätauti. Pöh, menis nyt vaan pois ja ehdottomasti ilman mitään lääkekuureja, mitkä vie taas vastustuskykyä kauas pois. Hyvä päätös lähteä lämpimään, Suomen kesä on ollut surkea. Suosittelen teille Sveitsiä ja tuttuja majoitusisäntiä seuraavaksi. 👍😁

  Tykkää

  1. Pitkä on ei voi kuin valittaa =D. Loppukesän kisat meni tässä, en ehdi parantua Tahkolle sillä vieläkin on kova kipu kurkussa. Lääkekuuria en edes saa kun on virus kyseessä.

   Jatkuvaa lämmintä kyllä odottaa, onhan täälläkin ollut lämpimiä päiviä tai osia päivistä, mutta ei sellaista päivästä päivään kestävää lämpöä ollenkaan, aika erikoista. Sveitsikin oikein ookoo. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s