Voimarinteen teräsmieskisa, puolimatka

Tänään oltiin katsomassa Sastamalassa järjestettyä Voimarinteen Teräsmieskisaa. Matkana oli triathlonin puolimatka eli uinti 1,9 km, pyörä 90 km, juoksu 21,1 km.

Ilma oli niin aurinkoinen ja lämmin, että aa että. Ihan teki mieli itsekin olla kisaamasa, mutta eihän se olisi sopinut tähän mun palautumiseen joka on nyt käynnissä juhannuksen täyden matkan kisasta.

voimarinteen_terasmieskisa2017_02
Startti.

Aika monta tuttua oli kisaamassa ja heidän suoritustaan oli hieno katsoa ja kannustaa. Tuttuja oli sekä kisaamassa että kannustamassa.

voimarinteen_terasmieskisa2017_01
Tuttu.

Itsellä tosiaan palautuminen meneillään, mitään treeniä ei olla härren kanssa tehty pariin viikkoon, mutta ensi viikolla on jo tarkoitus jonkin verran liikkua. Ollaan molemmat menossa Finntriathlon Tahkon puolimatkalle joka on 5.8.2017 ja sitä ennen haluan kyllä pari-kolme viikkoa päästä treenaamaan. Ai niin ja ilmoittauduin minä Hämeenkyrössä 30.7.2017 järjestettävään Maisema-Triathloniinkin. Siellä matkat ovat lyhyet uinti 300 m, pyörä 15 km, juoksu 4,7 km tai 2,7 km.

Palautuminen on mennyt tähän asti ihan hyvin ja mieli tekee jo treenien pariin ihan selvästi.  Mutta vaikka palautumistunnelmat ovat hyvät, silti pitää malttaa antaa kehon ja henkisyyden levätä riittävästi, antaa aikaa ennen kuin ottaa kovaa treeniä viikko-ohjelmaan mukaan. Ensi viikolla ajattelin tehdä peekoota eli peruskestävyyttä ilman mitään suurempia puristuksia ja sitten seuraavalla viikolla ottaa mukaan kovempitehoista harjoittelua.

voimarinteen_terasmieskisa2017_023jpg
Voimarinteen tunnelmaa.

Kävellyt olen koiran kanssa mukavia lenkkejä, eilenkin käytiin meiltä muutaman kilometrin päässä olevalla Pärrinkoskella hyttysten ihmeteltävänä.

voimarinteen_terasmieskisa2017_024
Mortti ja minä Pärrinkoskella.

Kestävyysurheilu.fi:ssä Tom Söderdahl kertoo kattavasti palautumisesta täyden matkan triathlonin jälkeen.

Lue myös edellinen postaukseni PUHTI valmennus laajenee.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s