PUHTI valmennus laajenee

Teen päivätyöni lisäksi hommia PUHTI henkilökohtainen valmennus -nimen alla. On PUHTI treeniryhmät ja on PUHTI henkilökohtainen valmennus. Treeniryhmät ovat nimensä mukaisesti ryhmiä ja henkilökohtainen valmennus on yksilöllistä ja räätälöity juuri sille yhdelle ihmiselle, hänen elämään sopivaksi, työt ja perheen ym. aikataulut huomioon ottaen.

Vetämämme PUHTI juoksuryhmä alkaa nyt neljättä kertaa. Viime vuonna oli kaksi kymmenen kerran PUHTI juoksuryhmää joissa molemmissa oli mukana sekä aloittelijoita että jo juoksua enemmä tai vähemmän harrastavia. Tänä vuonna on ollut yksi ja toinen on tulossa. Alkaa kesän jälkeen sopivasti elokuussa, silloin viimeistään on hyvä aloittaa tai jatkaa omaa harrastusta mahdollisen kesän lomailun jälkeen.

Kaikki juoksuryhmän harjoituskerrat on suunniteltu siten, että olipa osallistujan taso mika tahansa niin mukana pysyy ja saa omalle tasolleen sen parhaan mahdollisen opetuksen ja juoksun. Ei tarvitse yrittää pysyä henki hieverissä muiden perässä, ei tosiaankaan vaan olemme suunnitelleet siten, että joka ikinen juoksija saa ryhmästä parhaan mahdollisen avun ja tuen ja opastuksen itsellensä. Aletaan nauttimaan juoksusta ja samalla kuitenkin kehitytään. Juoksu on kiva harrastus joka vaatii jatkuakseen riittävän pitkän totuttautumisjakson ja itsensä lenkille patistamisen. Toki on ihmisiä, jotka jos ensimmäisen juoksukerran jälkeen harrastavat sitä lopun elämäänsä, mutta meille muille juoksuharrastuksen sujuvuus vaatii vähän työtä. Ainakin sen, että lähtee sinne lenkille eikä jää erilaiseten syiden varjolla sinne kotiin.

Tapaamisia on 10 kertaa, aina tiistaisin. Suurin osa Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksen edessä josta siirymme joko urheilukentälle, Vähäjärven ympäristöön tai pururadalle. Kerran tapaamme Nokialla Keskusurheilukentän parkkipaikalla, kerran Pirkkalan ABC:n pihassa ja kaksi kertaa Tampereen Pyynikintorin näkötornilla.

Tässä juoksuryhmässä saa tukea ja opastusta juoksuun ja juoksun maailmaan, oman juoksutekniikan ja -asennon katsomista ja parannusta, on erilaisia juoksuharjoituksia, paljon asiaa ja opastusta. Samoja asioita käydään monella kerralla läpi. On myös juoksijan voimaharjoittelua siinä missä asiaa venyttelystä tai riittävän vedenjuonnin tärkeydestä.

Juoksuryhmä jota minä ja mieheni vedämme sopii tosaan niin aloittelijoille kuin juoksua harrastavillekin sillä enemmän juossut ja vähemmän juossut saavat molemmat itselleen parhaan mahdollisen hyödyn. Mukaan sopii hyvin vaikka osa juoksee jo maratoneja osa ei vielä edes viittä kilometriä yhteen soittoon. Tarvittaessa jaamme ryhmän osiin, onhan meitä kaksi vetäjää.

Miehille, naisille, nuorille, vanhoille ja kaikille juoksuinnokkaille. Tervetuloa mukaan!

15.8.2017 alkaa seuraava juoksuryhmämme johon voi parasta aikaa ilmoittautua. Ilmoittautuneita on jo ja lisää mahtuu mukaan.

Kyselyt ja ilmoittautumiset puhtivalmentaja@gmail.com tai 040 5819 145 Jaana Sjöblom.

Hinta on 99 €.

Puhti_juoksukoulu

Niin PUHTI juoksuryhmä on jo tuttu asia, mutta uuttakin on tulossa mun PUHTI henkilökohtaiseen valmennukseen, nimittäin pystyn elokuusta alkaen antamaan valmennusta muutamalle triathlonharrastajalle eli otan henkilökohtaiseen valmennukseen ihmisiä.

Jos olet kiinnostunut triathonin harrastamisesta tai tähtäimessä on lyhyt tai pitkä triathlonkisa / -tapahtuma vaikkapa kesälle 2018 niin olen käytetävissä.

Tarjoan juuri sinulle mietityn kuukausittaisen henkilökohtaisen ohjelman joka tulee sähköpostisi 2–4 viikon jaksoissa ja jossa on päiväkohtaiset harjoitukset. Ja nimenomaan juuri sinulle suunniteltu. Sinun tasollesi sopiva harjoitusohjelma tähtäimenä hyvä kunto tai mahdollinen triathlonkisa. Pikamatka, puolimatka, täysmatka tai vaikkapa Kangasala triathlonin Kokeile Triathlon.

Valmentajan eli minun tuki niin harjoittelussa, varusteasioissa ja myös ravintoasioissa. Säännöllinen yhteydenpito sähköpostilla tai puhelimitse ja mikäli asut Pirkanmaalla tai pääset tänne joskus kulkemaan mahdollisia yhteisiä treenejä.

Triathlon on erittäin hyvä laji ja sopii niin tavoitteelliselle urheilijalle kuin ”tavalliselle” kuntoilijalle. Monipuolinen, hyvä rautaisen kunnon kehittäjä, nauttimisen arvoinen ilon tuoja omaan elämään. Sopii nuorille ja sopii vanhoille.

Kyselyt ja ilmoittautumiset puhtivalmentaja@gmail.com tai 040 5819 145 Jaana Sjöblom.

Hinta on 70 € / kk.

esite_a4vaaka.jpg

FAF Personal Trainer logo I.jpg

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

PUHTI valmennus Facebookissa.

Mainokset

One thought on “PUHTI valmennus laajenee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s