Reissu lähenee

Huomenna lähdetään. Lomareissuun joka sisältää myös pienen kisareissun. Tai kisareissuun joka on myös lomareissu. Puolet reissusta on jo suunnteltu ja hotellit varattu, mutta loppu jää sitten matkan varrella suunniteltavaksi.

kesatukka
Moratti sai kesätukan.

Huomenna ajetaan Helsinkiin, Helsingistä laivalla Talliinaan ja sieltä ajetaan Pärnuun jossa ollaan ensimmäinen yö. Virosta poistutaan keskiviikkona ja ajetaan Latvian kautta seuraavaksi yöksi Liettuaan. Liettuasta torstaina Puolan Poznaniin jossa ollaan to–ma sillä sunnuntaina 25.6. meillä on se täyden matkan triathlonkisa (Challenge Poznan). Kisan jälkeen seuraava yö vielä Poznanissa, mutta sitten maanantaina ajetaan Berliiniin jossa mennään omaan lempihotelliin yöksi. Vuosia sitten oltiin Berliinissä omasta mielestämme aivan mahtavassa hotellissa ja sinne menemme nytkin yöksi. Jee. Siihen loppuu sitten lomasuunnitelmat, mutta takaisin kotiin tullaan jotain kautta, se lienee varma asia.

kahvila_mari_tampere_nekala
Kahvila Mari, Nekala, Tampere. Ekaa kertaa siellä kermamunkilla.

Tänään on vielä hoidettu viime hetken juttuja. Aamusta käytiin hakemassa mulle matkalaukku yli kymmenen vuotta palvelleen ja nyt lopullisesti rikki menneen tilalle. Taas edullisella mennään, Verkkokauppa.comista. Toivotaan, että kestää vähintään yhtä kauan kuin edellinen. =)

uusi_matkalaukku

Tamperelaisessa pyöräkaupassa käytiin hakemassa lisää GU:n energiageelejä kisaa varten. Meillä jäi vähän makutestailut vaiheeseen ja nyt ei sitä mieluisinta ole vielä löytynyt ja niillä mauilla mennään mitä on. Vanilja joka maistuu enemmänkin maitokahville on ollut tähän mennessä yhdessä espresso-maun kanssa maistamistani paras.

gu_energiageelit
Energiageelit 180 km:n pyöräreitille.

Siitä, miten blogia kirjoitan reissusta en osaa sanoa muuta kuin että ainakin kisaraportin kirjoitan viimeistään muutaman päivän viiveellä sunnuntain jälkeen. Kirjoitan muutakin jos on inspiraatiota ja sopivaa aikaa sille, yhteydet toimivat ja kaikki tähdet ovat suotuisassa asennossa blogikirjoittamisen suhteen. Jos en kirjoittele niin kirjoitan sitten takaisin kotiin tultuani matkapäiväkirjaa.

Blogin Facebookiin päivitän reissujuttuja ja ehkä Instagramiin, Instagram-tilini on jaanaba_liikuntapaivakirja. Aloitan reissukuvaspämmäämisen Faceen heti huomenna eli seuraa jos kiinnostaa.

Lue myös postaukseni PUHTI juoksuryhmä alkaa 15.8.2017. Ilmoittaudu mukaan.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Reissu lähenee

  1. Onnea matkaan! Ja nauttikaa myös lomasta(kin). Seuraan kyllä mielenkiinnolla urakkaasi siellä kisoissa. Tsemppiä!

    Tykkää

    1. Kiitos paljon. Nautittiin molemmista, vaikka tarvii kyllä sanoa, että oli ehkä väärä tapa matkustaa kisaan ajella autolla päivätolkulla. Oli vaikea pitää syömiset ja juomiset balanssissa eivätkä ne täysin pysyneetkään vaikka yritystä todellakin oli. Ensi kerralla menisin lentäen.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s