Kestovoimaa kestävyysliikkujalle

Voima 46 min (eilen)

Meidän saliohjelma on taas kokenut muutoksia sitten viime näkemän. Ohjelmammehan on mennyt niin, että samat liikkeet paria pikku taukoa lukuunottamatta on ollut viime vuoden syksystä eli kauden alusta asti. Ohjelmaa on tehty eri painotuksilla ja tämä on kyllä tuottanut tulosta.

Viime sessiossahan tehtiin voimaa eli toistot vähenivät ja painot kasvoivat, palautumisaika riittävän pitkä. Tarkoitus oli saada voimaa painoja lisättyä ja voimaa kehoon. Isoilla painoilla niin, että just ja just pystyi tekemään liikkeen sarjan loppuun asti.

Nyt kun kesä ja kisat lähenevät saliohjelma on muuttunut siten, että se voima mitä on hankittu on tarkoitus saada omaan triathlontekemiseen. Eli kesään asti tehdään salilla samat liikkeet kuin aiemminkin, mutta tyyli onkin kestovoima.

nopeusvoimaa
Saliminäitte.

Kestovoimatreenissä painot ovat pientyneet, joissain liikkeissä aika paljonkin, sarja pitää jaksaa tehdä puhtaasti ja reippaalla tahdilla, palautukset liikkeiden ja sarjojen välillä ovat vain lyhyitä, vain 30 sek.

Kestovoimaharjoittelu kehittää lihasten maitohapon sietokykyä, hiussuonistoa ja kestävyyslajeissa tarvittavaa lihasten hermotusta. Eli toisin sanoen jaksan paremmin paahtaa mahdollisimman hyvällä vauhdilla täyden matkan triathlonkisan tulevana juhannuksena Puolan Poznanissa. Hah.

kestovoimaa01
Muikeaminäitte.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

One thought on “Kestovoimaa kestävyysliikkujalle

  1. Päivitysilmoitus: Laihdutus laihdutettu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s