Henkistä kasvamista trikoitten suhteen

adidas_trikoot02
Vapunpäivä 2017.

Olen ollut huono pitämään vapaa-ajalla vartalonmyötäisiä trikoita vaikka olen sitä halunnut ja siitä haaveillut sillä tykkään kaikenlaisista kukertavista ja kikertävistä trikoista. Kaikki treenithän teen ihan sujuvasti täysin ihonmyötäisissä kuteissa, mutta vapaa-ajalla olen vain lähinnä tyytynyt haaveilemaan kivoista trikoista jalassa.

adidas_trikoot01
Trikoot saatu joskus kauan aikaa sitten (defshop.fi)

Nyt tässä Mallorcan loman aikana kasvatin itseäni ja sitten kasvoinkon henkisesti sen muutaman tuuman, aina siihen asti, että sain iskostettua kupoliini, että todellakin voin pitää juuri sellaisia vaatteita ja niin kukertavia ja kikertäviä trikoita kuin vain mieleni tekee. Eli kynnys voiko trikoita pitää vapaa-ajan pukeutumisessa vai eikö voi tallattiin tuolla lomalla olemattomaksi joten ei ole enää koko kynnystä eikä tule ainakaan jos paino pysyy kuosissa. Nyt sitten aion nauttia vapaa-ajallakin kireestä trikooelämästä ilman sellaisia mietintöjä, että miltähän mää nyt näytän, oonkohan hieman liian vanha tällaisiin housuihin, tursuaako, onko sääret liian väärät ja mitä kaikkee tyhmää tuolla pääkopassa onkaan liikkunut. Ei liiku enää vaan nautin täysillä kun on helppo ja hyvä olla ja peilikuva näyttää omaan silmään mukavalta.

adidas_trikoot05
Aurinkoinen päivä.

Kas vain kun sattui aikamoisen aurinkoinen vapunpäivä, ihan kymmenen astetta lämmintä ja eilinen lumi jota satoi paljon on enää muisto vain. Tai on on meillä tossa yksi lumikasa joka on katolta pudonnut, mutta sekin kasa sulaa täyttä päätä koko ajan ja on kohta muisto vain. Toisaalta harmi, sillä onhan lumi kuitenkin mukava asia ja kesä tulee aivan varmasti sitten kun on tullakseen.

adidas_trikoot04
Kukkahousut.

Vähän käytiin ajelulla, ainakin Verkkokaupassa katsomassa uutta mahdollista sykemittaria. Omat Suunnon mittarimme alkavat olla jo niin nähtyjä, että taitaa olla aika uudistaa ja samalla vaihtaa merkkiä sillä ainakin triathlonpiireissä olen kuullut niin paljon huonoa uusista Suunnon mittareista, että sellaista en kyllä varmasti ranteeseeni nyt seuraavaksi osta. Härre onneksi jaksaa nähdä vaivaa selvittääkseen minkälainen mittari olisi mulle ja hänelle se paras mahdollinen vaihtoehto ottaen huomioon treenaamisen sekä tietenkin rahatilanteen. Ensin olin nihkeä ajatukselle, että hankkisin uuden mittarin, mutta pikku hiljaa se on alkanut kiinnostaa ja tänään olen siinä pisteessä, että en jaksaisi odottaa että uusi härveli on ranteessani. =D Niin se vaan menee, ihmisen mieli.

suuntomittari
Siinä se on ranteessa oma Suunto joka lähtee nyt kiertoon.

Tämmösiä mietteitä mulla oli tänään mielen päällä. Taidan mennä päiväunille koiran kainaloon, oltiin nimittäin aamulla niin reippaalla ja pitkällä kävelyllä sen kanssa, että se on nukkunut siittä asti. Käytiin vähän haistelemassa normaalien lenkkimaastojen ulkopuolella, että millaisia hajuja ja oudot koirat ovat sinne jättäneet. Ja kyllä nähtiinkin monen monta koiraa kun vähän mentiin täältä perämettästä enemmän ihmisten ilmoille. Mortti tykkäsi varmasti.

Mukava maanantai.

adidas_trikoot03

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Henkistä kasvamista trikoitten suhteen

 1. Hyvää trikookesää!
  Noita samoja (tai vähän punaisempia) Addun trikoita olen itsekin salaa haaveillut arkeeni. En kuitenkaan minäkään ole oikein sinut itseni kanssa trikoot jalassa. Treenatessa ne ovat itsestään selvä valinta. Muuten sitten jotenkin tökkää. Olisivathan trikoot ihanan joustava vaate oleiluun. No, lökäpöksycollareita käytän ja pehmeät ovat nekin. Katson nuoria naisia, jotka estottomasti kulkevat tiukoissa trikoissa läskimakkarat hyllyen. Ei näytä heitä vaivaavan.
  Minulla on kuitenkin aina toimiva tekosyy olla käyttämättä trikoita. Niissä ei ole kunnon taskuja! Ei se kotona kyllä mitään haittaisi mutta esimerkiksi kauppareissulle pitäisi saada avaimet, lompsa, muovikasseja tms. taskuihin.

  Tykkää

  1. Kiitos. Joo olen varmaankin nähnyt ne punaiset, hienot ovat. Taitaa trikoot olla aika arkipäivää ainakin no tietenkin nuorilla ja näkyy niitä kyllä meillä ”vanhuksillakin” jonkin verrankin. Mulla ainakin, aion ostaa jotkut toisetkin kivan kukertavat. =D

   Tykkää

 2. Hei! Mihin mittariin päädyitte? Itse olen pohtinut uuden mittarin hankintaa, mutta kun vaihtoehtoja ja mielipiteitä tuntuu olevan niin ettei tiedä mihin uskoa…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s