Mallorca pyöräily, päivä 3, 18.4.2017

Tiistai

IMG_4292

Tänään ei lähdettykään aamiaisen jälkeen heti pyöräilemään vaan ajelimme autolla Palman kaupunkiin sillä härre jätti sykevyönsä kotiin Pirkkalaan ja ilman sitähän on ikävä treenata joten kävimme sellaisen hakemassa hänelle urheilukaupasta. Kauppa oli joku Decathlon, hirmu iso ja paljon edullista tavaraa.

Palmassa, se mitä siitä ehdittiin nähdä, oli kyllä oikein suurkaupungin meininkiä. Hälinää, autoa, ihmistä, kaikki oli aivan päinvastaista kuin mitä meillä täällä pikkukylässä Cala Pissä.

Kahvilla käytiin myös jossain pikkukahvilassa juomassa cafe americanot, minä ilman maitoa ja nuo kaksi maidolla.

IMG_4295 IMG_4294

Vaikka Palmassa pikaisesti käytiinkin niin pyöräilemään piti tänäänkin kuitenkin päästä ja päästiinkin,  lähdettin pyörälenkuralle joskus yhden maissa. Ihan ensimmäiseksi piti vaihtaa härren äidin pyörään satula, hänellä on oma satula mukana joka istuu takalistoon paljon paremmin kuin pyörässä jo oleva satula. Meillä härren kanssa oli viime vuonna myös omat satulat mukana, mutta ei niitä sitten tarvittukaan koska vuokrapyörän satulat tuntuivat ihan hyviltä. Nytkään mulla ei ole ollut mitään ongelmaa sen satulan kanssa vaan se tuntuu tosi hyvälle mikä on mun mielestä aika ihmeellistä sillä helposti voi olla satulan kanssa epämukavaa.

IMG_4310

Härre oli suunnitellut mulle ja hänelle melkein saman pituisen pyöräreitin kuin eilenkin, 120 km. Äidillensä 59 km reitin. Meillä oli kahvitapaaminen härren äidin kanssa Ses Salinesissa ja saavuimme sinne suurin piirtein yhtä aikaa. Kahvia ja kolaa, kiitos.

IMG_4334IMG_4332IMG_4336

Kahvilasta jatkoimme härren kanssa matkaa taas kahdestaan ja härren äiti lähti omaa reittiään hotellille. Ihana keli, oikein lämmin. Koko ajon ajan pidimme 30 minuutin välein juomatauon ja tarvittaessa myös energiageelitauon. Eväänä oli taas sämpylä ja sitten yksi Evoke-proteiinipatukka per nassu.

IMG_4320IMG_4325IMG_4321IMG_4316

Ajeltiin tänään kuten eilenkin aika monen kylän läpi ja siellä ihan keskustaan asti, mukava seikkailla siellä pikkukujilla ja -kaduilla.

Koko lenkin maisemat olivat taas niin uskomattoman kauniita, että ei niitä voi lakata ihailemasta.

Kilometrejä kertyi 120 ja ajoaikaa 4 h 39 min.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s