Valmistautuminen Mallorcan pyöräviikolle, osa 2

Juoksumatto 20 min

voima 1 h 19 min

Tänään samat treenit kuin eilen paitsi että kuitenkin eri. Juoksu oli nyt 20 min pidempi ja nopeampittempoinen ja salitreeni painottui hieman erilailla kuin eilen.

mallorca_pakkaaminen01jp
Pyöräily- ja juoksutreenikamppeita.

Alkaa olla valmista Mallorcan reissun kamppeitten kasaan saamisen suhteen. Höh, mulla ei olekaan enää matkalaukkua se meni lopultakin rikki viime tai sitä edellisessä reissussa. Ostin matkalaukkuni joskus reilusti yli kymmenen vuotta sitten Epsanjasta ja se oli joku aivan halpa rotjake, mutta niin vaan kesti vaikka kuinka monet reissut kaikkien näiden vuosien aikana.

Nyt pakkaan mun isompaan treenikassiin ja sillä mennään vaikka sitä on hieman hankala kuljettaa. Mutta eipä mulle kovin valtavasti ainakaan vaatetta tule matkaan ja kaikki mitkä tulee on suurimmaksi osaksi treenivaatetta. Pientä ja kevyttä. No joo, kyllä se kassi taitaa aivan tupaten täyteen kevyistä vaatteista huolimatta tulla.

Kone lähtee joskus sunnuntaiaamuna aikaiseen Helsinki Vantaalta joten yöllä ajelemme sinne päin.

Härre eilen katseli vähän valmiiksi pyöräilyreittejä Mallorcalla. Helppoa, sillä Suunnon Movescountista näkee ihmisten sinne latailemia reittejä ja härre pystyy lataaman ne johonkin härveliin joka hänellä on pyörässä ja näin meillä on valmis reitti joka päivälle. Aina edellisenä päivänä katsotaan seuraavan päivän reitti mikä aiotaan polkea, kuntoon.

pyorailyreitit_mocvescount
Pyöräilyreittien katsomista Suunnon Movescountista.

Minä ja härrehän pyöräillään ihan samat reitit samalla vauhdilla. Härren äitikin on mukana tällä reissulla ja hänellä on omanvauhtiset pyöräilyt joten hänen pitää mennä yksin, mutta yritämme järjestää ainakin osana pyöräilypäivistä niin, että kuitenkin tapaisimme samassa kahvilassa tai ravintolassa. Me poljemme sinne pidemmän kautta ja yritämme ajankohtaistaa niin, että olisimme yhtä aikaa paikalla. Ainakin viime vuonna saimme homman toimimaan pari kertaa ja nyt olisi vielä useammin tarkoitus nauttia yhdessä taukopaikoista.

Moni on jo kysynyt mitä kaikkea aiomme Mallorcalla tehdä, rantaa, uintia, shoppailua, nähtävyyksiä? Joo ei, meidän aika menee pyöräilyyn, kunnolliseen syömiseen, seuraavan päivän pyöräreitin suunnitteluun ja seuraavaa päivää varten palautumiseen. Eli aika vähän jää intoa ja aikaa sellaiselle normaalille ”turistiloman” tekemiselle. Ihan vähän vain. Pyörän selästä saaren maisemien katselu ja hienoihin paikkohin ajelu, parasta.

paasiainen2017_01.jpg

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä. Niin ja ensi viikolla varmaan laittelen sinne muutakin kun ollaan Mallorcalla urheilemassa. Niin lämmintä, niin pyörätreeniä että. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s