Pääsiäisen perjantaina punttisalilla

Juoksumatto 20 min

voima 1 h 18 min

Aika leppoisan rento perjantai. On oltu, on ulkoiltu, on tehty treeniä juoksumatolla ja salilla, on käyty ruokakaupassa, on pakattu Mallrocan pyöräviikkoa varten. Loppuilta ajateltiin töllöttää televisiosta jotain.

Paukahdettiin kuntosalille puoli yhdentoista aikaan aamupäivästä. Sali aukesi tänään klo 10:00 ja kun mentiin sinne se oli tupaten täynnä liikkuvaa ihmistä. Minä olin ajatellut, että ei siellä tänään varmaan ketään ole ja sitten olikin enemmän kuin koskaan osasin kuvitella. Enemmän kuin olen ikinä siellä yhdellä kertaa nähnyt.

Selkeesti moni oli tullut salille jo heti kymmeneksi sillä pikku hiljaa kun treenimme eteni porukka salilla väheni. Toisaalta en yhtään ihmettele, että ihmiset lähtevät liikkumaan, onhan monella vapaapäivä ja mikäs sen parempi vapaapäivän viettotapa kuin liikunta. Ei parempaa monesti kyllä ole. Kivaa.

paasiaisena_salilla
Viimeisenä liikkeenä salilla vatsapyörä.

Saatiin juoksut ja voimatreenit salilla tehtyä ihan mukavasti ja nyt ollaan edelleen kuten viime viikollakin siinä vaiheessa, että selvästi huomaa oman kehityksen ja painojen kasvamisen. Ei ole aina niin itsestään selvää, että sitä kehitystä huomaa vaikka sitä tulisikin, mutta nyt on selkeästi monessa liikkeessä painot nousseet ja siihenhän tämänhetkinen ohjelmamme tähtääkin. Jonkun ajan päästä sitten tätä voimaa pitää osata siirtää siten, että pyörä ja juoksu kulkisi paremmin, kuntosaliohjelmamme pyrkii siihen, että voimantuotto siirtyy kestävyysurheiluumme.

lepoalepoa
Päivälepoa Mortin kanssa.

Kissa Kaisa lumpusti pihalla ja minä lepuutin mieltäni divaanilla röhnöttäen Mortin kanssa ja jonkun ajan päästä löysin samasta paikasta härren ja Mirrin. =) Kyllä on rentoa hei.

nukkumatit
Härre ja Mirri päivänokosilla.

Mun laihdutuskuuri etenee omalla varmalla tasaisella tahdilla. Kolme viikkoa sitä on suunnilleen takana ja ainakin kolme kiloa miinusta. Ihan hyvä saldo, olen tyytyväinen ja aion vielä pikkuisen tiristää rasvaa pois. No, ei se taida olla järkevää laihdutuskuureilla ensi viikolla kun ollaan Mallorcalla pyöräilemässä, mutta pyrin siihen ettei paino ainakaan siellä nouse grammaakaan.

Omaa itseä on vaikea hahmottaa ja vaikka tiedän ja huomaan ainakin vaatteista keventyneeni silti olo tuntuu vielä vähän tursaalta. Silti olen jo tähän keventymiseen tyytyväinen, mulle mahtuu moni vaate nyt tosi hyvin päälle jotka ovat mahtuneet joskus kun viimeksi olen ollut tosi tyytyväinen omaan olomuotooni.

Miinuskaloreilla päivästä toiseen ja viikosta toiseen eläminen ei aina ihan helppoa kuitenkaan ole ja aivan selvästi vaatii välillä paljonkin selkärankaa ja jos sitä selkärankaa ei ole niin repsahdushan siitä seuraa ja pahimmassa tapauksessa suunnitellun painonpudotuksen vessasta alas vetäminen. Ei ei ei kannata luovuttaa jos on jotain päättänyt vaan tehdä se loppuun asti, muuten joutuu aina aloittamaan alusta ja kun seuraavan kerran aloittaa alusta niin ei tarvitsisi kun olisi hoitanut homman jo silloin ensimmäisellä kerralla alta pois. Näin minä ajattelen enkä antanut dieetin lopettamisen mahdollisuutta itselleni ollenkaan.

nyhtista_
Salaattia, paistettua nyhtistä ja keitettyä sekä paistettua bataattia tänään lounaaksi.

Kuten olen sanonutkin haastetta löytyy tulevaisuudessa aivan tarpeeksi siinä, että saan pidettyä pudotetut kilot poissa. Apua.

Ainakin sellaisen muutoksen aion tehdä, että kun on karkkipäivä niin todellakin kohtuudella eikä liikaa ja karkkipäivien määrä saa harveta joka viikkoisesta ehkä joka toiseen viikkoon.

Käy tykkäämässä blogistani Facebookissa niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista päivityksistä. Niin ja ensi viikolla varmaan laittelen sinne muutakin kun ollaan Mallorcalla urheilemassa. Niin lämmintä, niin pyörätreeniä että. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Pääsiäisen perjantaina punttisalilla

 1. Hienosti sulla etenee treenien keskellä toi laihis! 👍 Ja fiksusti etenee, kun voimatasot ei oo hiipuneet. Mulla on tosiaan olo kuin tursaalla tällä hetkellä, kun olen vähän toisenlaisen Fitfarmin ohjelman parissa eli kasvatan kadonnutta lihasta. Samalla pitäisi kyllä kiristymistäkin tapahtua, mutta kun ei vaan tapahdu, niin valmentajan luvalla pudotan hiilarit toiselta lämpimältä aterialta pois. Sillä systeemillä olen ainakin aikaisemmin kiristynyt. En korvien välistä, vaan mahasta, mistä haluankin kiristyä.

  Iki-ihanaa treenireissua, siellä se meidän isäntä jo viilettää kavereittensa kanssa fillareilla. 😊

  Tykkää

  1. Tosiaan kyllä hyvin etenee. Enkä sitä epäillyt etteikö treenien keskellä voi olla kevyemmillä kaloreilla jos kerta aikoo pienentyä. Pakkohan se on vaikka jotkut sitä aivan liian suureen ääneen ihmettelee. Tässä ei ole kyllä mitään ihmeellistä, proteiinia tulee vähintäänkin riittävästi, samoin öljyjä, kasviksia. Kaikkea. Kyllä mää haluaisin syödä vaikka mitä, erityisesti pullaa ja karkkia, mutta nyt ei vaan voi ja pitää sitkolla mennä niiden mielitekojen yli. Se on sen arvoista sillä itse olen paljon tyytyväisempi itseeni noin 63-kiloisena kuin kolme-neljä kiloa painavampana, niin se vaan on. =)

   Toivottavasti sullakin alkaa tehota. Kehot ovat niin yksilöllisiä sen olen kyllä oppinut.

   Aika moni tuttuo on MallorSalla, mutta harvaa varmaan tulee tavattua kun kaikilla on omat pyöräilytohinansa. Haluaisin kyllä käydä kahveella tms. tuttujen kanssa, mutta aika mahdotonta varmaan kun on omat porukat jokaisella.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s