Liikunnallinen lauantai, paras

Maastopyöräily 1 h 43 min
keskisyke 121, maksimi 146

uinti 59 min

maastopyoralauantai
Minä ja minun Mirri.

Ihana keli pyöräillä: lämmintä vain muutama aste, aurinko paistoi ja kura lensi ja lumet sulaa, hianoo. Sellainen keli oli tänään aamupäivästä kun lähdin maastopyörällä vajaan parin tunnin lenkille.

Kävin tekemässä pyörälenkin täältä meiltä kotoo Pirkkalasta Tampereen Hervantaan ja sieltä toista reittiä takaisin kotio.

Ihastelin pyörän päältä tamperelaisia maisemia ja auringonpaistetta, oli tosi rentouttava pyöräily, kolmas ja viimeinen pyörätreeni tälle viikolle. Määräviikko meneillään ja treenitunteja kertyy viitisentoista, jäljellä on enää huominen pitkä juoksu.

kivakeli.jpg
Tämä kuva joltain aiemmalta pyörälenkiltä.

Päivän maastopyöräily oli siis tosi kiva ja kun härre tuli töistä ja oli syönyt sapuskansa, lähdettiin vielä uimaan Tampereen Kalevan uimahalliin. Tunnin verran pulikoitiin, itse uin muutaman kolmesataametrisen vähän rivakammin lättärit käsissä ja kyllä tuntui lihaksissa ja niin pitikin. Voimaa siihen käsivetoon!

En todellakaan tiedä onko uintini mennyt eteen- vai taaksepäin viime kesästä. Kovasti on yritetty sitä kehittää ja olenkin saanut olla lähes joka perjantai seuran ”vormiston” eli valmentajan opissa ja sitten pari muuta viikon uintikertaa olen yrittänyt niitä oppeja sisäistää ja sisäistää ja sisäistää.

uimalauantai
Hellou!

Uinti on ollut mulle aina helppoa ja olen itseeni =D nähden ihan ok-vauhtinenkin vielä, mutta jotenkin sitten olen jämähtänyt siihen omaan reippaaseen vauhtiin ja se ei meinaa nousta enää sitten millään, ei niin millään ja välillä on ihan epätoivoinen olo kun haluaisin vauhdinkin suhteen tottakai kehittyä. Hidastahan tämä kehittyminen on sen kyllä tiedän ja uskon, että täältä tullaan vielä sen kehityksen kanssa!

keskiviikkouinti
Triathlonseuran keskiviikkouinti viime keskiviikkona.

Jos oli aamupäiväpyörälenkki kauniissa säässä niin oli iltakävelylenkki koiran kanssa myös hienossa kelissä. Taivas oli hienon näköinen ja maan kontrasti oli erikoinen, meidän kotikatu aivan umpijäässä ja viereinen metsä aivan sula.

kauniilta
Kaunis taivas ja metsän puut.
jaakatu.jpg
Jäinen kotikatu.
mortintassu
Mortin tassu. Takatassu.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Liikunnallinen lauantai, paras

 1. Olipa lähellä, ettei oltu siis samassa altaassa tänään samoihin aikoihin. Olisipa ollut kivaa, kun oltais oltu. Meillä tytär keksi aamupalan aikaan, että tänään on uintipäivä ja arvottiin, ettäkö Kaleva vaiko Nokia. Suunnattiin sitten kuitenkin Nokialle ihmettelemään, että onko ne penteleet taas kääntäneet altaiden lämmitystä pienemmälle. Hrrr, että oli kylmää vettä! Vesijuoksin ensin jalkalihaksia auki oikein kunnolla ja sitten uimaan. 750m olkapääkipua vältellen ja tajusin tekniikan olevan niin surkea, että lopetin siihen. Tai siis lopetin sen altaanvälin jälkeen, mikä mielestäni oli teknisesti paras, ihan vaan sen takia, että jäisi hyvä mieli ja lihasmuistiin seuraavaa kertaa varten vähän parempi tekniikka. Äh, aika kaukana on mun puolimatkahaave. Ei tänä vuonna, ei ehkä seuraavanakaan. 😔 Sen verran kipee nyt tuo toinen olkapää, tuntuu ilkeältä jopa juostessa. Onneksi tuo toinen alkaa olla viikko viikolta parempi ja ongelmat pelkkä muisto vaan.

  Tykkää

  1. Olisipa ollut kiva jos oltais oltu. Lähdetään kyllä joskus jonnekin jos pyydät ja saadaan ajat sopimaan. En tiedä mikä sitä Nokian uimahallia vaivaa =D. Se puretaan, että joku vaivaa kylmän veden lisäksi.

   Harmittaa sun olkapäävaiva.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s