Maanantaiuinti

Uinti 1 h 10 min (ma)

hyvaahuomenta_keskiviikko

Nyt ollaan normaalissa treenissä kiinni sairauden jälkeen. Tai oikeastaan olin jo viime viikolla kun oli kevyt viikko meneillään, treenitunteja viime viikolle tuli 4 h 27 min. Tunti pari vähemmän kuin yleensä kevyelle viikolle, mutta jos on ollut flunssaa niin haluan parantua kunnolla, kaikki yskät, nuhat ja kurkkutuntemukset pitää olla poissa ennen kuin minä alan hikoilla liikunnan parissa.

No, toissapäivänä eli tämän viikon maanantaina kävin uimassa. Mulla on ja oli mahdollisuus maanantaisinkin käydä triathlonseuran uintivuorolla Nokian uimahallissa, mutta halusin kuitenkin mennä yksin uimaan Tampereen Kalevaan. Kaksi syytä miksi en mennyt seuran vuorolle ovat ne, että saan yleensä paremman treenin yksin aikaiseksi ja toinen on se, että seuran vuoro on maanantaisin huonon myöhään ja halusin nyt tällä kertaa mennä reilua tuntia aiemmin uimaan.

Uin alkulämmittelyksi jotain ehkä 550m ja sen jälkeen 20 kpl tasavauhtista 50 metristä. Eli 20x50m. Vauhti näissä vedoissa oli kussakin aika tarkkaan 55 sek per 50 m. Lopuksi vielä loppuverra välillä vapaauintia välillä selkää.

uimamaisterimina.jpg
Uintivalmiina?

Tänäänkin mulla on uintia illalla ja nyt olen menossa seuran vuorolle. Yhtä myöhään se on kuin maanantainakin, mutta nyt mulla on huominen päivä vapaata eikä ole niin kiire herätä seuraavana aamuna. Onnellinen olen myös siitä, että pääsen ennen uintia juoksemaan 12 km:n mittaisen lenkin jonka härre käy juoksemassa melkein joka keskiviikko.

Liikntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s