Aa että

Juoksu 46 min (eilen)
keskisyke 155, maksimi 188

kari_traa_treenikassi01
Kari Traa.

Aa että mikä treenikassi. Aa että. Vihdoinkin. Mulla on ollut jo kauan hankintalistalla uusi treenikassi vanhan aina joka paikkaan hieman liian ison mustan Nike-treenikassin tilalle. Mutta ei ole ollut helppo löytää sopivaa ja täytyy myöntää etten ole kovin aktiivisesti etsinytkään, silloin tällöin katsellut kasseja kun olen sopivaan paikkaan sattunut. Mutta nyt tuli mitta täyteen ja päätin hoitaa itselleni uuden treenikassin. Millaisen?

kari_traa_treenikassi02.jpg
Voi kantaa selässä tai kädessä.

Ne kriteerit jotka piti täyttyä olivat:

  1. Voi kantaa selässä, mutta ei saa olla reppu.
  2. Omaan mieleen hyvän värinen tai ainakin vähintään sopivan värinen. 
  3. Sen kokoinen, että mahtuu ruttaamatta uimahalli- ja kuntosalikaappiin.

Lopputulos:

  1. Hyvä kantaa selässä ja kädessä, olallakin.
  2. Väri on ookoo vaikkei ihan lempi olekaan. Nykyään pinkki on mulle ihan sopivan värinen, olen luovuttanut taistelun pinkkiä vastaan ja hyväksynyt, että monesti se värikäs vaihtoehto naisten jutuissa on pinkki vaikka se voisi olla niin moni muukin väri. Näitä kasseja oli kahta väriä tarjolla, harmaa ja pinkki.
  3. Koko edelleen hieman liian iso, mutta menkööt sillä tykkään tästä kassista paljon enemmän kuin mustasta Nikestäni.

Mun treenikassissa on aina salitossut jotka ovat samalla juoksutossut, sillä juoksen usein lämmittelyn ennen salitreeniä. Mukana kulkee myös treenipäiväkirja, kuulokkeet ja lukko. Shampoo, hoitoaine ja dödö. Ihovoide. Nämä ovat ne muutamat asiat mitkä treenikassissani on aina, menin sitten uimahalliin tai kuntosalille tai Pirkkahalliin juoksemaan tai polkemaan.

kari_traa_treenikassi
Kassissa aina muutamat jutut.

Ostin taas kaapin perukoille kokonaisen paketillisen proteiinipatukoita. Vähän sitäkin silmällä pitäen, että kun huhtikuussa lähdetään Mallorcalle pyöräilemään viikoksi niin on sitten patukat valmiina pakattavaksi matkalaukkuun. Evoke proteiinipatukoita. Uusin maku, maapähkinävoi. Nyt on paras proteiinipatukka mitä olen syönyt, Evoken kaksi muutakin patukkamakua ovat mieluisia mulle, mutta tämä uusi maapähkinä voittaa muut maut mennen tullen. Jos makua pitäisi analysoida niin pieni Snickersin maku ilman Snickersin suolaisuuden makua. Tai jotain sinne päin, parhaita joka tapauksessa.

evoke_natural_coods.jpg
Paras Evoke-patukka.

Eilen lauantaina oltiin aika myöhään illalla Pirkkahallissa juoksemassa. Juoksin 5 km täysiä, mutta harmikseni aika oli puoli minuuttia hitaampi kuin reilu kuukausi sitten vaikka painatin ihan tosissani menemään. =) Härre taas paransi omaa aikaansa niinkin hurjasti kuin 40 sek, hyvä härre.

Mun syke huiteli paljon normaalia korkeammalla, mistä lie johtunut. Ehkä aiemmasta sairastelusta tai henkisistä mataluuksista sillä poden todella vahvasti koiran sairastamista eikä loppua ainakaan toistaiseksi näy.

pirkkahallissa_juoksutreeni.jpg
Ennen juoksua taktiikan hiomista. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s