Vauhdinnostoja, proteiinimehuja ja juoksukoulumainos

Juoksu 1 h

Suunnittelen ja teen ystävä Teijalle edelleen juoksuohjelmaa, joskus olen asiasta enemmän kertonutkin. Teijan ohjelmassa on kolmesti viikossa juoksua ja ainakin kerran kahdessa viikossa juostaan yhdessä, joskus useamminkin. Tänään oli juoksutreffipäivä eli mun töitten jälkeen illalla tavattiin Pirkkahallissa juoksun merkeissä.

halliinjuoksemaan03
Kamppeet kassiin ja kassi töihin mukaan.

Arkisin ma–to Pirkkahalli on varattu yleisurheiluseuroille 19:30 saakka, mutta sen jälkeen sinne saa mennä kuka vaan treenailemaan. Olin töissä sopivasti seitsemään, äkkiä työvaatteet treenivaatteiksi ja Evoken proteiinimehu nassuun ja kohti Pirkkahallia. Toi Evoken proteiinimehu on erittäin sopiva välipala ennen juoksua.

evoke_proteiinimehu.jpg
Evoke proteiinimehu. Vegaaninen, ei sokeria.

Olin suunnitellut ystävä Teijalle sopivan treenin joka sisälsi alkuverryttelyn ja venyttelyiden jälkeen lyhyitä vauhdinnostoja jokaisella kierroksella. Muuten rauhallista peekoota eli peruskestävyyttä.

halliinjuoksemaan02
Mulla on parit uudehkot Adidas Ultra Boost -juoksutossut, tämä monimutkainen väriyhdistelmä on näissä toisissa tossuissa.

Oli kivaa jutella ja juosta, välillä juoksin omia vauhtejani, välillä Teijan vauhtia. Oli just hyvä lenkura mulle sairastelun jälkeiselle viikolle ja Teija sai hyviä vauhdinnostoja jotka valmistavat häntä kevättä kohden koveneviin juoksuihin.

halliinjuoksemaan01
Muista juoda.

Kymmenen kerran PUHTI juoksuryhmään jota minä ja härre vedämme saa vielä ilmoittautua. Juoksuryhmä alkaa huhtikuun alussa ja mukaan mahtuu vielä. Esite tässä:

puhti_juoksukoulu2017

Liikuntapäiävkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s