Treenit jatkuu

Juoksumatto 20 min (eilen)

voima 1 h 22 min (eilen)

Olen saanut taudin paranneltua ja uusi treeniviikko ja samalla uusi treenikuukausi on alkanut hyvissä merkeissä. Maanantaina pidin lepopäivän, mutta eilen nenuli meni kohti kuntosalia, ensin juoksumattoa ja sitten voimatreeniä.

maksimivoimaakin023
90 sek palautus meneillään.

Alkuunsa 20 minuutin lämmittely juoksumatolla aika rauhallisesti. Härre teki omassa juoksussansa jotain vetoja, mutta minä pistin tossua toisen eteen koko ajan samalla rauhallisella juoksuvauhdilla.

Meidän saliohjelma muuttui nyt jonkin verran, aiemmin ollaan tehty kussakin liikkeessä sarjoja kaksi, toistoja 15 ja tarkoituksena tehdä kaikki toistot puhtaasti, eli sopiva paino (ei missään nimessä liian iso), että pystyy tekemään liikkeen puhtaasti.

maksimivoimaakin01
10, 8, 6.

Nyt se muuttui joksikin aikaa sellaiseksi, että muutamassa liikkeessä ei tehdäkään 2 x 15 vaan esim. kolmen sarja ja toistoja 10, 8, 6 ja nyt niin isolla painolla, että just ja just pystyy viimeisen tekemään jolloin tekniikka ei ole niin puhdas kuin aiemmin on pitänyt olla vaan viimeisissä toistoissa varmasti vähän hajoaa. Mielenkiintoista on tämä nyt ja painot vielä tietenkin vähän hakusessa, mutta jonkin verran isommat painot sai kyllä laittaa näihin toistojen osalta muuttuneisiin liikkeisiin.

maksimivoimaakin02
Jalat ylhäällä niin alaselkä pysyy hvyin penkissä. Mulla selkävaivaisella tosi tärkeä asia.

Tänään heräsin aika erilailla eli paljon paremmin nukutun yön jälkeen kuin menneenä viikkona ja vähän ylikin kun olen ollut taudin takia treenikiellossa. Kyllä se liikunta vaan vaikuttaa uneen. Ja mieleen ja ihan kaikkeen. Liikunta = positiivinen mieli.

Koiran kanssa olin tunnin aamulenkillä aivan täysin pääkallokelissä. Oli talven liukkain keli ja täällä meilläpäin perämettässä aika huonostikin hiekoitettu ja myös mettäpolut aivan luisteluratana. No, saatiin kuitenin lenkki tehtyä ja koira toivottavasti hyvän olon ja mielen edelleen jatkuvien hammasongelmansa kanssa joka jatkuu edelleen vaikka ehdin jo huokaista helpotuksesta, että vaiva olisi pois kahden lääkärikäynnin ja operaation jälkee. Mutta ei oo, koira ulvahtaa purressaan määrätyllä kohtaa ja painellessa aristaa yläleukaa paljon.

Huomenna torstaina vien Mortin taas lääkäriin ja nyt toivottavasti ongelma on löytynyt, se kävi nimittäin kopeloitavana maanantaina ja lääkäri tutki todella tarkasti ja ihan oikeasti kuunteli mun diagnoosin asiasta ja otti todellakin huomioon mitä mulla oli sanottavana ja mitä minä olin huomannut omassa koirassani ja tässä ongelmassa. Kun se kävi suun täydellisessä röntgenkuvassa muutama viikko sitten toisella eläinlääkäriasemalla niin tätä asiakkaan eli minun kuuntelua ei juurikaan tapahtunut ja uskon, että sen takia koira vieläkin kärsii ongelmansa takia. Nyt se on kipulääkekuurilla huomiseen asti.

mortinvaivajatkuu.jpg
Koko porukka menee huomenna tohtoriin, molemmat kissat rokotukselle ja toinen kastraatioon, koira hammaslääkärin.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s