Huhtikuussa Mallorcalle pyöräilemään ja kamppeiden päivitystä

IMG_6363
Vuoden 2016 Mallorcan viikko. Kuvassa härre.

Viime vuoden keväällä oltiin härren ja härren äidin kanssa viikon pyörätreenileirillä Mallorcalla ja tänä vuonna mennään taas.

Lennot on varattu, majoitus on varattu, pyörät jotka vuokrataan paikan päältä on varattu. Vuokraamme pyörät samasta firmasta kuin viime vuonna eli huerzeler.com. Tämä Huerzeler toimii ympäri eurooppaa ja viime vuonna homma toimi tosi sujuvasti kun pyörät liikkeestä haimme ja kun ne sinne palautimme. Omia triathlonpyöriä emme siis tänäkään vuonna vie reissuun mukaan vaan vuokraamme maantiepyörät.

Huoneistomme johon majoitumme sijaitsee Llucmajorissa, eri kohdassa Mallorcaa kuin viime vuonna. Suunnitelma on sama kuin viime vuonna eli meillä on keittiö ja suurimmaksi osaksi kokataan ruuat itse. Suunnittelen reseptit jo hyvissä ajoin kauppalistaa myöten valmiiksi joten on sitten helppo heti ensimmäisenä päivänä mennä ruokakauppaan ja ostaa kaapit täyteen viikon sapuskoja. Jos tämän vaiheen jättää tekemättä niin tuntuu, että koko reissu menisi ruuan ympärillä säätämiseen ja miettimiseen ja kaikkeen ärsyttävään tohottamiseen. Kannatan ennakointia monessa asiassa hyvin vahvasti. Ja jotta tällainen omatoiminen treenileiri sujuu mahdollisimman hyvin niin jo tänään pitää tietää mitä huomenna tekee. Niin se vaan on.

IMG_1234
Oijjoi, näihin maisemiin ja näille teille taas reissumme vie.

Selvää meille on nyt, että tuolle viikolle mennään ensisijaisesti keräämään pyöräilykilometrejä, ei niinkään ottamaan kaikkia tehoja irti vaikka toki varmasti tiukkojakin treenejä tulee tehtyä. Mutta määrä on se juttu nyt tossa vaiheessa treenikautta. Meillä.

Mun jotkut pyöräilykamppeet tarvitsee päivitystä ja aloitin päivityksen tekemisen jo viime vuonna ostamalla lempipyöräilykypärän vuosia vanhan ja sikaruman tilalle. Nyt viime viikkoina Olen tulevia Mallorcan pyöräilyjä silmällä pitäen hankkinut pari juttua lisää kypärän kylkeen.

Pyöräilykuteet ja muut pyöräilyvarusteet on se mistä olen luistanut ja missä olen säästänyt tähän asti. Ei sen niin väliä jos on ollut viileä niin juoksutakki vaan päälle ja pyöräilemään. Ei käy enää, haluan, että mulla on lajinmukaiset ja asialliset vaatteet päällä pyöräillessäkin ja kun ostaa kunnollista niin kestää varmasti vuosien pyöräilyt.

Lempimerkki pyöräilyvaatteissa on aina ollut Castelli, jotenkin tämän merkkisten vaatteiden ulkonäkö miellyttää silmääni tosi paljon.

Hanskat.

Vaikka kesäpyöräilykelit huhtikuun lopussa Mallorcalla jo toivottavastivallitsevat niin hanskat siellä tarvitsee silti. Aamuisin jos lähdetään pyöräilemään vuoristoon varjoisille teille ja varsinkin alamäissä. Muistan pari aamua viime vuodelta kun alamäissä oli tosi kylmä, erityisesti kun ajettiin Sa Calobran nousu alaspäin, se oli silkkaa serpentiinialamäkeä ainakin 10 kilometriä. Aamulla. Kylmä tuli. No, sitten nousiin se jyrkkä 10 km ylös mahdollisimman lujaa niin hiki tuli. Se oli kivaa.

No tällaisia juttuja varten mulla on nyt mieleiset hanskat kätösiin.

castelli_rossocorsa04
Castelli-hanskat ja Specialized-kypärä.
castelli_rossocorsa03
Aina yksi kissinpää pompsahtaa kuvaan.
castelli_pyorailyhanskat01.jpg
Kämmenpuoli.
castelli_rossocorsa05
Tunkeileva Mirri.

Takki.

Saman tien kun aloin pyöräilytakkia miettimään, valinta oli selvä. Heti. Sen takia koska härrellä on jo pari vuotta ollut Castellin laadukas pyöräiytakki ja se on ollut oikein toimiva ja halusin samanlaisen naisten mallin. Takki on Perfetto Jacket, tuulenpitävä. Värejäkin oli valittavana mukavan paljon, itse päädyin mustaan. Harkitsin punaisen, sinisen ja mustan välillä jonkin aikaa, sitten punainen ja musta olivat enää vaihtoehdoissani ja musta vei voiton.

castelli_rossocorsa06

Totta puhuen en jaksaisi odottaa, että pääsen takki päällä pyöräilemään. No, täytynee odotella kevääseen jonka jälkeen takki tulee varmasti käyttöön niin Mallorcalla kuin Suomessakin. Sen verran viileitä kesäpyöräilykelejä on Suomessa, että uskon takkia käyttäväni aika paljon.

castelli_rossocorsa01
Mirri on aika mukava kissanuoruokainen.
castelli_rossocorsa02
Onneksi hankimme Mirrin kissa Kaisan ja koira Mortin lisäksi lemmikkieläimeksemme.

Kuulkaa, oma elämä tuntuu aivan täydelliseltä. Mulla on kaikki, terveys ja onnellisuus ja vielä mahdollisuus harrastaa itselle sopivaa lajia, triathlonia. Elää omaa unelmaelämääni.

Olen ihan selvästi huomannut miten tuntien pituiset treenit ovat kasvattaneet mua ikääntymisen ja eletyn elämän lsäksi henkisesti aivan valtavasti. Niinhän sen pitää mennäkin, en halua jämähtää henkisessä kasvussa vaan innolla odotan mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Vaikka muuten ei kiinnosta vanheta niin henkisen hyvinvoinnnin kehittyminen kyllä kiinnostaa erittäin paljon.

Jos tympäisee, kannattaa välillä muistuttaa itseä, että omaan elämään voi todella paljon ihan itse vaikuttaa, omiin ajatuksiin ja koko ajatusmaailmaan voi ihan itse vaikuttaa ja tätä kautta mennä kohti sitä omaa unelmaelämää. Muuttaa niitä asioita mitä ehkä haluaa muuttaa ja mihin ei ole tyytyväinen. Miettiä pääsisikö siitä omasta suosta paremmalle puolelle.

Viime viikon eli viikon 2 liikunnat yhteensä 13 h 17 min (määräviikko)

 • ma sisäpyöräily 1 h 40 min
 • ti juoksumatto 30 min, voima 48 min
 • ke juoksu 1 h 20 min, uinti 52 min
 • to maastopyöräily 2 h 5 min, juoksu 1 h
 • pe voima 1 h, uinti 59 min
 • la yhdistelmätreeni pyörä-juoksu 3 h 2 min
 • su lepopäivä

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Huhtikuussa Mallorcalle pyöräilemään ja kamppeiden päivitystä

 1. Kissa Mirri on kyllä mainion oloinen tapaus, tosi osallistuva, on milloin missäkin katselemassa 🙂

  Tykkää

 2. Vau mitkä maisemat! Mukavaa reissua teille! Me vuokrattiin pyörät eka kerran Teneriffalla ihan vuoden alussa, samoin opastettu reitti kuljetuksineen. Vaikutti aloittelijalle ihan kivalta, tosin ryhmäajo ei ole ihan niin kurinalaista kuin mihin itse on Suomessa tottunut, kun meidän pikkuryhmä sekoittui vähän isompaan belgialaisten ryhmään välillä. Ensi kerralla varmaan vuokrataan pyörät pidemmäksikin aikaa 🙂
  Minäkin tykkään lomallakin laittaa ruoat itse, tosin en tee valmista resepti- ja kauppalistaa, vaan mennään vähän sen mukaan mitä kaupasta löytyy…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s