No nyt on tossuja!

jalkaprassi_video
Yksi päivä kuvattiin jalkaprässivideota, löytyy Instagramistani@jaanaba_liikuntapaivakirja.

Parit uudet juoksutossut olen hankkinut viime aikoina, toiset salijuoksuun matolla ja samalla salitreeniin ja toiset muuhun juoksuun.

Muutamat viimeiset juoksutossut mulla on ollut Adidas Ultra Boostit ja olen ne erittäin hyväksi havainnut reilu pari vuotta sitten olleen pitkäaikaisen päkiävaivan jälkeen. Ei ole enää tuntunut päkiässä kun Adidaksilla juoksee. Ensimmäiset Ultra Boostit ostin ihan Suomesta urheilukaupasta, mutta sen jälkeen (kun koko on tiedossa) olen tilannut netin kautta ulkomailta. Paljon edullisemmin kuin Suomesta ja tässä asiassa mulla kyllä raha ratkaisee. En kuitenkaan harrasta sitä, että käyn suomalaisen yrittäijän liikkeessä sovittamassa ja sen jälkeen menen tietokoneelle painelemaan tilauksen ulkomailta. Se ei ole reilua.

uusia_juoksutossuja03
Uudet Adidas Ultra Boostit.

Olin uusilla Adidaksilla perjantaina Pirkkahallissa juoksemassa kun Juha veti mulle ja ystävä Teijalle juoksutekniikkatreenin. Kiva huomata kuinka ihan nollista aloittanut ystävä Teija on juoksussa kehittynyt. Askel on saatu paremmaksi, askelpituus on pidentynyt ja juoksu on nyt jo (vaikka vieläkin on alkuvaiheessa) taloudellisempaa. Erityisesti hän kerää itselleen peruskestävyyttä eli rauhallista juoksua on ohjelmassansa jotta päästään siihen pisteeseen, että hän pystyy hyvin juoksemaan matalalla sykkeellä.

uusia_juoksutossuja04.jpg
Härre, minä ja ystävä Teija.

Aloittelijalla kun kunto ei vielä ole niin hyvä niin saattaa syke nousta taivaisiin heti kun vähänkin ottaa juoksuaskelta. Ystävä Teijan ohjelmassa onkin ollut joka viikko juoksulenkin lisäksi yksi juoksu-kävelylenkki sekä pitkä kävely ja tämä on tuottanut tulosta. Juoksu kävelyn voi toteuttaa vaikka niin, että juoksee 4 min, kävelee 2 min ja jatkaa tätä koko lenkin ajan. Nän lenkki on kuitenkin juoksua, mutta syke pysyy mahdollisimman alhaalla.

uusia_juoksutossuja05.jpg
Pirkkahallissa on aina mukava juosta. Aina.

Adidas Ultra Boost -juoksutossut tuntuivat edelleen hyviltä vaikka jotain muutoksia edellisen mallin jälkeen tossuihin on tullut. Ja nämä mitkä mää ostin sopuhintaan eivät ole uusimmat vaan näiden jälkeen on taas tullut uusi malli ja niissäkin taitaa olla muutoksia.

uusia_juoksutossuja06
Hyvät ovat uudet tossut.

Toiset juoksutossut ovat siis salille, Niket, sellaiset millä on mukava juosta matolla ja mukava tehdä salitreeni. Aiemmin olen ollut salilla mun Adidaksilla, mutta olen kokenut ne ihan liian pehmeiksi joihinkin liikkeisiin, esimerkiksi kyykkyihin, maastavetoihin, jalkapräsiin. Vähän kuin olisi ranskanleivät pujottanut jalkoihinsa.

uusia_juoksutossuja01
Ekaa kertaa matolla nämä tossut.

Yhtenä päivänä, taisi olla torstaina parin päivän hammassäryn jälkeen,  juostiin juoksumatolla 40 minuutin mittainen juoksu joka sisälsi 4 x 2 min reipasta vauhtia 4 min hölkkäpalautuksella. Ja uusilla Nike tossuilla jotka tuntuivat yllättävän hyviltä.

uusia_juoksutossuja02
Juoksumaton jälkeen vielä salitreeni samoilla tossuilla.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s