Suunnitelmat muuttuu

suunnitelmat01
Nämä piti tulla tänään käyttöön.

Mulla ei kovin helposti suunnitellut treenit muutu tai jää tekemättä. Terveysasiat on kuitenkin sellainen asia joka saa treenit raiteiltaan. Niinkuin nytkin koko viikon liikunnat meni häränpyllyä tai vähintäänkin sikin sokin.

Kärsin koko joulun ajan enemmän ja vähemmän hammassärystä joka äityi siihen pisteeseen, että tiistaina en päässyt töihin kun särki niin kovasti. No pääsin tottakai särkypäivystykseen samana päivänä, vasta kuitenkin puolen päivän jälkeen ja sain ensiapua ja hammaslääkärikäyntejä oli tiedossa useita tämän ongelmahampaan tiimoilta. Säryn piti kuitenkin laantua seuraavaan käyntiin asti.

suunnitelmat02
Pyöräily- ja salivaatetta.

Tänään aamulla pakkasin illan treenikamppeet valmiiksi esille, mun piti sisäpyöräillä ja sen jälkeen lähteä vielä kuntosalille. Mutta hammas. Tuo pahuksen hammas alkoi oireilla kesken työpäivän todella voimakkaasti joten hyvästi päivän liikunnat. Soitin hammaslääkäriin, että saisinko aikaistettua huomisen operointiajan jo tälle päivälle koska särky on valtava. No oli joku ihmeen peruutusaika jonka sain ja jouduin lähtemään töistäkin aikaisemmin että pääsin tohtoriin. Muutaman tunnin sinnittelin töissä hammassärkyisenä ja hankalaa oli, tosi hankalaa. No mutta helpotus on nyt hampaaseen saatu ja pahojen särkyjen pitäisi olla historiaa tämän hampaan kohdalla. Ainoastaan jotain jälkijumputusta voi tulla ronkkimisen jälkeen kun puudutus kaikkoaa.

Mutta suunnitellut liikunnat jäi tänäänkin liikkumatta sillä en halua mahdollisen jälkijumputuksen olevan isompi sen takia, että olen treenannut. Samalla pelkään, että maailman isoin hammassärky jatkuu vielä vaikka ei pitäisi.

Huomenna sitten uusi treenipäivä. Meneillään on kevyt viikko joten suunnitelman mukaiset treenitunnit tulevat kyllä varmasti täyteen.

Nimim. ”Hammassärky on perseestä. Syvältä sieltä!”

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Suunnitelmat muuttuu

 1. Mikä ihme meidän hampaita nyt vaivaa?! Mulla oli ihan jäätävä särky ja vihlonta ja etenkin kylmä vihloo eikä toisella puolella pysty pureskelemaan mitään ja auts ja voih. Hammaskaula paljastunut ja kiille vaurioitunut, ei reikiä. Sain käskyn käyttää eri hammastahnaa ja maailman pehmeintä hammasharjaa ja sain jo purentakiskotkin, koska hampilääkärisetä oli sitä mieltä, että narskutan öisin hampaani pilalle. Vaan ei, edelleen sattuu ja vihloo ja ärsyttää eikä pysty syömään ja voi perse. No, ehkä pahin on kuitenkin helpottanut.

  Haluan juurihoidon. Tai siis en halua, mutta kun sillä lähtee hampaasta kaikki tunto. Niin että sitä sitten seuraavaksi kai, kiitos.

  Toivottavasti sun hampaat asettuu eikä enää kipuile. Kipu on niin seppeleestä, oli se missä vaan, mutta hammaskipu on yksi pahimmista.

  Tykkää

  1. Ihan hirveää on hammassärky silloin kun se on hirveää. =D Mulla onneksi helpotti nyt kun on rassattu kaikki neljä juurikanavaa oikein urakalla. =D Ääh, toivottavasti sullakin helpottaa ja pian, jatkuva vihlominen on rasittavaa kun koko ajan saa pelätä että tuntuuko, vihlooko, sattuuko.

   Tykkää

  1. Ihan hirveää oli, on helpottanut. Töissä olin yhden päivän kovassa säryssä ja jotenkin erikoista kun ei sitä ulkopuoliset näe ja sitten itse tekisi mieli vaan tiuskia kun sattuu ja on vaikea olla ja silti pitää olla ystävällinen. No, onneksi se on jo ohi ja juurihoito on aloitettu ja hammas rauhoittui sillä. Huh.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s