Aaton juoksulenkki

Juoksu 2 h 34 min (eilen)
keskisyke 134
22,5 km, 6 min 51 sek / km

Oltiin jo aiemmin suunniteltu, että jouluaatolle jätetään tämän viikon pitkä juoksulenkki ja aamulla vietiin koira sekä toinen auto ja kaikki tarvittavat kamppeet mun vanhempien luokse jonne juoksisimme saunaan ja syömään. Tultiin toisella autolla takaisin kotiin ja alettiin valmistautua juoksuun.

joulu2016_0

No, kelihän oli erikoinen sillä satoi vettä aika paljon ja sääennuste sitä ennusti pitkälle seuraaviin tunteihin. Totuushan on, että vesisade harvoin haittaa juoksua, ei sillä ole yleensä yhtään merkitystä vaikka sataa vettä. Niin nytkin. Puin vedenkestävän mutta hengittävän takin niin säästyisin ainakin ylävartalosta kuivana.

Kuten arvata saattoi juoksu vesisateessa meni tosi mukavasti. Erittäin hyvä hengittää raikkaassa vesisadeilmassa ja tossukin kulki hyvin matalalla sykkeellä. Härre piti meille vauhtia yllä, mulla olis kulkenut helposti hieman lujempaa, mutta vierestä punaisen litimärän juoksupipon alta kuului aina säännöllisesti, että nyt pitää himmata mennään liian kovaa.

joulu2016_07
Sanoinko jo, että oli hieno juosta?

Perillä odotti mun äiti, isä ja tietenkin koira Mortti joka sinne aamulla vietiin. Tämä on ainoa paikka missä Mortti on kuin kotonaan oman kotinsa lisäksi. Johtuu ihan vain siitä, että en ole koskaan totuttanut sitä mihinkään toiseen hoitopaikkaan vaikka tottakai olisi pitänyt jotta niitä turvallisia hoitopaikkoja olisi vaikka edes se kaksi kappaletta. Jos meille vielä toinen koira myöhemmin tulee niin se on selvä, että pienestä asti pitää olla pari kolme turvallista ja tuttua hoitopaikkaa, se helpottaisi kummasti elämää.

joulu2016_06
Täsä mää oon, sohvalla.

Mun isä oli lämmittänyt saunan meille ja päästiin heti juoksun jälkeen sinne lämmittelemään ja pesulle. Saunan jälkeen melkein suoraan ruokapöytään ja kyllä olikin nälkä. Mulla oli laatikoita tietenkin ja sitten mun äiti oli tehnyt mulle sellaista paistettua tofu-sienisekoitusta joka sopi hyvin jouluruokalautaselle.

Nyhtökauratorttujakin oli tarjolla, harmi etten tajunnut siinä nälissäni ottaa valokuvaa niistä, oli nimittäin hyviä.

Sellainen aatto, illaksi tultiin kotiin ja joulukarkkeja on syöty. Örk. Ostin itselleni Dammenbergin uutuuden, konvehtirasian johon latasin kaikki odotukseni. =) Suklaat olivat kalliita, mutta aika valjuksi jäi. Rasiassa on neljää erilaista konvehtia ja joo ihan ok, mutta ei riittävän ok kuitenkaan. Kaikissa oli samanlainen mömmö sisällä, eri makuinen vaan kun parasta olisi ollut jos mömmöt sisällä olisivat olleet myös erilaisia suutuntumaltaan. No, syötyä tuli kuitenkin.

joulu2016_02
Dammenbergin konvehtirasia.

Muita joulunameja mulla on ollut vihreät kuulat, Halvan violetin marmeladirasian marmeladit ja muistaakseni jotain muutakin. Niin joku Royal Mints, nam. Ei meinaa muistaa kun on mähkitty karamelliä ihan yli äyräitten. Nyt saa riittää.

joulu2016_08.jpg
Halva.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s