Aamusali ja päiväjuoksu

Voima 1 h

juoksu 1 h 3 min

Aamusali, aamusali. Aamu se on meillä ainakin viime viikkoina ollut salitreenin aikaa ja johtuu ihan mun ja härren aikatauluista. Ollaan saatu yhteinen salitreeni parhaiten sovitettua aamuun.

 

ojentajataljassa02
Nykyään jo liikun sujuvasti sormus sormessa. Ennen se aina häiritsi.

Salitreenin jälkeen vein härren töihin sillä hän oli eilen tullut töistä kotiin maastopyörällä ja tarvitsi kyydin töihin. Nyt pystyin hyvin viemään hänet sillä olen ollut tänään vapaapäivällä. Härre on töissä Ylöjärvellä joten siitä sujuvasti pujahdin kauppakeskus Eloon tarkoituksenani ostaa jotain viisasta vaatekaapin täytettä. Noh, yhdet farkut sain hankittua. Ei vaan jaksa tota lajia kovin herkästi ja jokaisessa kaupassa tulee vastaan tämä sama ajatus: ”Onpas hieno paita. No emmää viitti sitä ostaa kun ei kuitenkaan tule käytettyä ja sit se roikkuu kaapissa vuosikausia ja katselen sitä niin paljon, että ei edes huvita laittaa päälle kun tilaisuus tulisi.”, niin se menee tosi usein. Eniten pidän vapaa-aikanakin urheilukaupasta ostettuja vaatteita kun ne vaan on enemmän mun makuun. En oikeasti onneksi tarvitse mitään ihmeempää, kunhan ajattelin vähän päivittää vaatekaappia jollain kuteilla millä voisi mennä vaikka ravintolaan syömään.

Haa, oli siellä Elossa hennesien ja lindeksien lisäksi Intersporttikin ja sieltä sain muutaman henkilökohtaisemman vaatekappaleen ostettua. Joo, Röhnisch-kalsareita.

Päivällä oli sovittuna juoksutreffit ystävä Teijan kanssa Pirkkahalliin, kävin vetämässä hänelle juoksutekniikkatreeniä ja tein samalla myös itse. Oli tosi kivaa. Jos on ulkona ja juoksumatolla kiva juosta niin on Pirkkahallin radallakin oikeinkin mukava tallailla.

pirkkahallissa_juoksutreeni02
Hyvin oli tilaa juoksennella, pari hassua vain meidän lisäksi.

Tehtiin ensin alkuverraa semmoset vajaa 15 min jonka jälkeen aktiivisia venyttelyitä kuten askelkyykkykävelyä, pakaran ja takareiden venytys kävelystä, etureisivenytys kävelystä, aidan yli kävely…

Sen jälkeen polvennosto- ja pakarajuoksua, saksijuoksua, käsiharjoitusta ym. ja lopuksi vielä juoksua ja lyhyehköt venyttelyt.

pirkkahallissa_juoksutreeni01

pakkasapiva
Kiva pakkaspäivä ollut.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Aamusali ja päiväjuoksu

 1. Et tonttuhattumyyjään törmännyt?

  Mulle iskee vaatekaupoissa ihan noi samat ajatukset. 😀 Emmä kuitenkaan tätä pidä ja minkä kanssa mä muka tätä pitäisin ja sopiko tää nyt mulle joka kulmasta ja tää vie vaan tilaa henkarista ja entäs jos jää täysin käyttämättä ja voi että kun rahaakin menee ja ja ja… 😃 Yleensä ei jälkeenpäin edes harmita. Jos harmittaa, menen kauppaan uudestaan, sovitan uudestaan, harkitsen uudestaan ja ehkä ostan, ehkä en.

  Tykkää

  1. No hei ei ollut tonttulakkimyyjää, oli vain jotain kynttilöitä keskellä käytävää. Kattoin kyllä ja toivoin, että olisi mut ei.

   Mää kans saatan kotona käydä ajattelemassa, että olisiko joku kude sittenkin hyvä ja käydä vielä myöhemmin sen ostamassa. Se on hyvä tapa niin säästyy hudeilta ainakin aika hyvin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s