Hyviä liikuntoja eilen ja tänään

Juoksumatto 20 min

Voima 51 min

Maastopyöräily 2 h 4 min (eilen)

uinti 55 min(eilen)

tyopaivanjalkeenlenkki03
Tahmela, Tampere.

Eilen oli tosi mukava maastopyöräilykeli. Menin aamulla pyörällä töihin ja työpäivän jälkeen mutkan kautta kotiin jolloin maastopyöräilyä tuli reipas kaksi tuntia. Töihin meno aamulla kesti 20 min. Pyöräily oli edellispäivän kovahkosta juoksumattotreenistä palauttavaa pyöräilyä.

tyopaivanjalkeenlenkki02
Mukava lumimaisema.

Töistä lähtiessä laitoin juomapullon täyteen kuumaa vettä ja kun noin 20–30 minuutin päästä siitä join oli vesi jo viilentynyt huomattavasti. Kaiken lisäksi unohdin patukan töihin joka mulla oli evääksi ja joka mun piti ottaa kesken pyöräilyn joten pelkällä vedellä mentiin. Huomasin jossain vaiheessa energiatason hiipuvan, mutta minkäs teet kun mitään suuhunpantavaa ei ollut.

Lenkki oli unohtuneesta patukasta huolimatta oikein mukava maisemienkatselulenkki.

tyopaivanjalkeenlenkki01
Näin kun joku käveli tuolla jäällä pitkät pätkät ja rantaa lähestyessään pisti vielä juoksuksi. Hui.

 

Illalla vielä seruan uintitreeniin joka oli tällä kertaa aika kova. Mulla on meneillään kova treeniviikko ja kahdesta kovasta se tehoviikko. Eli tulee kovaa treeniä enemmän kuin esimerkiksi ensi viikolla jolloin on määräviikko. Tämän viikon se kova juoksu ja eilinen kovahko uinti tuntuu kyllä. Olo on rasittunut, mutta niinhän se kai pitää välillä ollakin koska aina ei voi vaan mennä mukavuusalueella jos haluaa kehittyä. Yritän kovasti kuunnella itseäni, että mikä on sopivasti sillä en halua ylittää rasituksen rajaa sinne huonolle puolelle. Luulen kyllä, että en edes onnistuisi sillä mun elämästä ei tuu mitään silloin kun on stressiä ja rasitusta.

Uitiin nelos- ja vitosvauhteja jonkin verran. Vitonen on täysiä. Ohjelmassa oli yksi setti näin: 4 x 100m (25m V, 25m I, 25m III, 25m I). 

Seuran uintivuorolla toimii edelleen joku aika sitten järkevöitetty ratakäyttäytyminen mihin olen erittäin tyytyväinen. Siellä on kolme rataa ja ne on jaettu kolmeen eri nopeusryhmään. Väkeä oli aika vähän, johtuneeko joulun lähestymisestä, joten oli helppo uida ja muutenkin se on helppoa kun on vain samanvauhtisia uimareita yhdellä radalla. Meitä oli minä ja kolme ukkelia ”mun” radalla.

tehokasuinti01.png
Härre otti videoo mun uinnista, tämä on kuvakaappaus siitä.

Vaikka eilen oli myöhäinen uinti ja nukkumaanmeno viivästyi sen takia niin tänään aamulla mentiin vielä salille ennen härren työpäivän alkamista. Siellä normaali 20 min lämmittely juoksumatolla ja voimatreeni perään. Hyvin sujui kuten yleensä aamulla voimatreeni sujuu. Siitäkin huolimatta vaikka alkuviikon rasitukset tuntuivat kropassa ja vähän päässä.

hyvasali
Salitreeniin kuului muunmuassa maastavetoa, mulla 55 kg ja 2 x 15.

Olen ottanut juoksmatolla ennen salitreeniä sellaisen systeemin, että en hissuttele siinä millään 8,5 km / h -vauhdilla jota olen ennen harrastanut vaan juoksen vähintään sitä 9 km / h. Nyt vauhdit olivat välillä 9-10,5 km / h. Nousevasti loppua kohti ja ihan lopussa hienerityksen tasaamiseksi pari minuuttia kävelyä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s