Aamusali, iltauinti

Juoksumatto 20 min
keskisyke 128

voima 1 h 11 min

uinti 1 h 4 min
3 km

aamulla_salilla02
Aamulla salilla.

Aamu- sekä iltaliikunnat liikuttu. Hyvä oli mennä aamulla salille sillä työpäivä alkoi niin myöhään, että ehti hienosti sekä juosta juoksumatolla että tehdä voimatreenin ja sen jälkeen tulla vielä kotiin ja lähteä koiran kanssa lenkille. Vasta sen jälkeen lyhyeksi päiväksi töihin.

Me ollaan tehty nyt kohta kai kolme kuukautta samaa kuntosaliohjelmaa. Siinä on paljon liikkeitä, yhteensä taitaa olla 14 eri liikettä ja jokaista tehdään kahden sarjan setti. Vieläkin, nyt kolmen kuukauden päästä tämä salitreeni tuntuu lihaksissa ihan kiitettävästi, että perille menee. Täytyy kuitenkin vaihtaa ainakin hetkeksi eri treeniin ja sitten ottaa taas tämä käyttöön. Saa keho hieman erilaisia ärsykkeitä kehittymiseensä.

Hyvin huomaan varsinkin ylävartalon hiukan muokkautuneen tässä menneen syksyn aikana. Jonkin verran on tullut lihaksiin muotoja lisää.

aamulla_salilla01
Vipunostot sivulle. 2 x 6 kg, 2 x 15 toistoa.

Usein ollan oltu aamusalilla jo seitsemän aikoihin ja silloin siellä on jonkin verran porukkaa, vähemmän kuitenkin kuin iltaisin. Nyt mentiin kahdeksaksi ja tuntui, ettei paikan päällä ole ristin sielua. Muutama hassu nassu vain. Tais olla porukka mennyt töihin jo.

Illalla kävin vielä yksin uimassa kolmen kilometrin matkauinnin. Leppoisa vauhti ajatellen mahdollisimman hyvää tekniikkaa. Muutama tauko ja se oli siinä. Ehkä, siis iso ehkä sille, että saatoin uida hieman nopeampaa kevyttä matkavauhtia kuin aiemmin olen uinut. Että ehkä uintivauhtini on hieman nopeutunut seuran valmentajan Vormiston viimeaikaisilla opeilla. Olisipa. Olisinpa kehittynyt.

Nyt oon kotona:

vartalotyyny01
Hei! Joku karvakasa vei mun paikan!

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s