Facebookin pahimmat

kissakuvat.jpg
Kissakuvat ei ärsytä koskaan.

Ihmisiä ärsyttää eri asiat joten ei kannata ottaa yhtään vakavasti tätä postausta.

Siinä missä mun jatkuvat lemmikkieläin- ja liikuntapäivitykset ja itseäni tsemppaavien juttujen jaot ärsyttää ihmisiä minua ärsyttää seuraavanlaiset Facebook-päivitykset:

Jatkuva valittaminen

 • En jaksa lukea ihmisen päivityksiä joka suureksi osaksi valittaa jostakin ja poistankin nämä ihmiset aika äkäseen FB-kavereistani. En halua olla sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä myöskään netin ulkopuolella.

Kerrotaan jotain, mutta ei anneta mitään

 • Puolivillaiset päivitykset, että ”oi kun nyt on niin halavatun kamalaa”, mutta ei kuitenkaan kerrota miksi. Tai ”pää meni poikki”, mutta en nyt kuitenkaan kerro yhtään tarkemmin mitä tapahtui. En kestä näitä päivityksiä ollenkaan. Jos kerrot jotain kerro niin että ihmiset ymmärtävät. Ei tarvitse jättää sitä oleellisinta kertomatta ja jos tarvitsee niin älä sitten kerro yhtään mitään koko jutusta.

En koskaan

 • En koskaan ota itsestäni selfietä, nyt otin. En koskaan tee niin tai näin, mutta nyt kuitenkin tein.

Kuolemalla, tai paremminkin omalla pahalla ololla mässäily

 • Voi voi ja tässäpä muistokirjoitus kuolleelle lähiomaiselle tai lemmikkieläimelle ja tuonpa nyt tämän kuolleen lähiomaisen tänne Facebookiin kaiken kansan ihmeteltäväksi ja osaaotettavaksi. Joku raja.

Tsemppien ja onnitteluiden hakeminen

 • Varsinkin liikuntapiireissä kun osallistutaan erilaisiin kisoihin niin tuutin täydeltä on sitä, että tsemppiä kisaan ja tuutin täydeltä kisan jälkeen onnittelut suorituksesta kun päivittäjä ensin ilmoittaa osallistuvansa johonkin ja sitten kertoo tarinan miten meni. Liika on liikaa tässäkin asiassa.

Vähäpukeisten lasten kuvat

 • Ei, ne eivät vaan kuulu internetiin.

Viisi kertaa viikossa satujumpassa, hienosti menee

Jälkikasvu käy jossain harrastuksessa, mutta päivityksistä saa sen kuvan, että itse vanhempi harrastaisi jotain. ”Voitettiin 6–0” Niin kuka voitti? Kuka harrastaa?

Oma kultamussukka-mössykkä on sietänyt minua jo tasan näin ja näin monta vuotta. Hääpäivä onnitelkaa!

 • Argh!

Voit vapaasti kertoa mikä itseäsi ärsyttää Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Facebookin pahimmat

 1. Mua kanssa riepoo noi missä ei kerrota mitä on tapahtunut! Ollaan vaan hyvin järkyttyneitä, vihaisia tai onnellisia mutta ei kerrota syytä. Sitten ne jotka tietää syyn, kommentoivat yhtä salaperäisesti sydämillä, tai jollain tsemppitoivotuksilla niin ettei ulkopuolinen saa syytä selville.
  Toinen on kiertokirjeet missä pakotetaan ihminen julkaisemaan se seinällään, kun muuten on huono ihminen. Nämä tämän tyyppiset: ”Tiedän että 99% ihmisistä lukee tämän mutta vain 1% teistä laittaa tämän seinälleen. Laita tämä seinällesi jos tuet sitä tai tätä tai tuota asiaa.”

  Liked by 1 henkilö

 2. Aika usein saa lukea blogeista ja muualtakin, mikä Facebookissa tai somessa ärsyttää. Mutta mitkä on sitten ne parhaat jutut? Mitä on kivointa lukea? Tuossa listalla oli kyllä aika monta tosi ärsyttävää . Vaikka itsekin tulee sorruttua liikunta-aiheisiin päivityksiin varmasti jonkun mielestä aivan liian usein – ja kiva niitä tsemppejä on lukea. =)

  Tykkää

  1. Näin on, ennemmin negatiivinen kuin positiivinen postaus näissä asioissa. =) Mulle kivointa on päivitykset lemmikkieläimistä ehdottomasti ja taas joku toinen ei voi sietää kun sieltä täältä tulee kuvaa ihanista lemmikeistä. Niinhän se menee. =)

   Tykkää

 3. Mua ärsyttää vähän, jos ihmiset jakavat jonkun artikkelin ilman saatesanoja. Miksi sä jaoit sen? Mitä tästä pitäisi ajatella? Kannattaako tätä nyt klikata? Myös saate ”Mä jätän tän vaan tähän” on samaa luokkaa.

  Paljon ärsyttää sitten se, kun ihmiset jakavat käännösartikkeleita, joissa lehden oma toimituksellinen sisältö lähentelee nollaa. Jakaisivat edes sen alkuperäisen jutun. Kunnia sille, kuka on toimituksellisen vaivan nähnyt.

  Eniten inhoan sellaisia sivustoja, jotka keräävät vanhoja nettimeemejä yhteen ja tekevät niistä ”jutun”. Yleensä nämä Vivakset sun muut eivät ole edes vaivaantuneet kirjaamaan lähteitään. Niidenkin jakaminen saa mut harmistumaan, koska mä en soisi niille sivustoille klikin klikkiä.

  Vähän hymyilytti tuota sun listaa lukiessa, kun taidan olla ainakin välillä aika ärsyttävä. Ainakin mä olen sellainen onnitteluhuora urheilujuttujeni kanssa. Mutta onneksi mulla on kompensaatioksi jaossa ihan sikana kissakuvia. 😀
  Jos muuten kerron kuvan kanssa, että kissalla on synttärit, niin onko se enemmän ärsyttävää onnittelun kinuamista vai pelkästään positiivinen kissakuva? 🙂

  Tykkää

  1. Jep, onhan se vähän ärsyttävää jos ei tiedä miksi joku jakoi jonkun määrätyn artikkelin ja mitä mieltä se itse on asiasta, hyvää vai pahaa mieltä.

   Toi Vivas on erikoinen ja samoin arvostettu.com vai mikä se on. En kilikkaile niihin.

   Parastahan on, että kaikki päivittävät just mitä huvittaa ja muut ärsyyntyy tai tykkää. Niin se vaan on

   Haha, positiivinen kissakuva! Enkä pidä kaikkea onnittelun kinuamisena, ittekin päivittelen juttuja mihin voi onnitella. Mutta ärsyttäessään ovat äsryttäviä. =D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s