Aamu-uinti

Uinti 40 min

Arkena aamu-uinti on usein ennen kello kahdeksaa, mutta näin sunnuntaina se voi olla aamupäivällä. 11 aikoihin oltiin härren kanssa Tampereen Kalevan uimahallissa pulikoimassa. Uinti kyllä päättyi osaltani lyhyeen ja samalla loputkin tämän päivän liikunnat. Päänsärky! Hitonmoinen päänsärky vaivasi eilisestä illasta. Jännityspäänsärky joka johtuu kireistä lihaksista. Mulla menee nykyään selän lihakset jumiin uinnista, pyöräilystä ja voimatreenistä ja se aiheuttaa päänsärkyä.

Mulla ei ole koskaan aiemmin tällaisia säännöllisiä jumituksia tullut. No nyt on ja ei kai tässä auta kun varata joku satsi hierojalle. Muutama kerta tiuhaan käytynä luulisi auttavan.

nastarenkaat_maastopyoraan.jpg
Nastarenkaitten laitto maastopyörään.

Viikon 47 liikunnat yhteensä 10 h 27 min

 • ma lepopäivä
 • ti sisäpyöräily 1 h
 • ke juoksu 1 h 21 min, uinti 56 min
 • to sisäpyöräily 1 h, voima 1 h 12 min, venyttely 5 min
 • pe juoksumatto 1 h, uinti 57 min
 • la sisäpyöräily 1 h 35 min
 • su uinti40 min, venyttely 20 min

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Aamu-uinti

 1. Hei kokeiles ihan kokeilun vuoksi loiventaa ja lieventää kireyksiä sillä, että pyörittelet golfpalloa jalkapohjien alla. Se kuulemma auttaa takaketjun kireyteen ihan päästä jalkapohjaan asti. Tiiä häntä, mutta jos se päänsärkyyn auttaa, niin kokeilu ei paljoa maksa. 😊 Sain tän vinkin joskus fysioterapeutilta. Selkälihasten jumia se tuskin vie.

  Tykkää

 2. Suosittelen reilun kymmenen vuoden kokemuksella kiropraktikolla käyntiä. Auttaa niin niska- kuin muihinkin selästä johtuviin ongelmiin. Monet tutut ovat käyneet myös osteopaatilla, mutta itsellä ei ole kokemusta (paitsi että koira saatiin loukkaantumisen jälkeen kuntoon osteopaatin käsittelyllä).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s