Aah, viikonloppu

Yhdistelmätreeni pyörä-juoksu 3 h (eilen):

  • sisäpypyöräily 46 min, keskisyke 116
  • juoksu 21 min, keskisyke 126
  • sisäpypyöräily 37 min, keskisyke 126
  • juoksu 21 min, keskisyke 137
  • sisäpypyöräily 33 min, keskisyke 135
  • juoksu 20 min, keskisyke 147
yhdistelmatreeni02
Lauantain aamupala.

Jotenkin sillä tavalla rennosti hengästyttävää, että on viikonloppu. Tai lähinnä kaksi vapaapäivää peräkkäin se on se mukava asia työviikossa. Suurimmaksi osaksi mulla ei ole kahta vapaata peräkkäin vaan toinen siellä toinen täällä. Jo perjantaina illalla uintitreenin jälkeen oli mukava raukea olo kun oli tieto siitä, että ei ole töihinmenoa lauantaiaamusta.

yhdistelmatreeni06
Lauantain aamulenkki.

Olin yli viikon sairaana, yskässä ja nyt olen tiistaista asti päässyt taas treenien pariin ja tällä hetkellä perjantaiaamuinen salitreeni tuntuu kyllä vartalossa. Se on hienoa ja kamalaa samaan aikaan, lihakset rasituksesta kipeänä, kehittyvät siinä, mutta samalla käden nostaminen saa ojentajalihaksen huutamaan aapuva. Myös yläselän. Tai askeleen ottaminen saa pakaralihaksen kiljumaan kivusta. Siltä musta tuntui eilen aamulla ja myös tänään aamulla kun sängystä ylös nousin.

yhdistelmatreeni01
Pitkän treeni kamppeita. Juoksutossut, pyöräilykengät ja kaksi Evoke-patukkaa energiaksi.

Lauantai, kolmen treenitunnin päivä. Pitkät Pirkkahalliyhdistelmätreenit ovat alkaneet. Silloin kun Pirkkahallissa ei ole seurojen varauksia radalle sinne saa mennä kuka vaan. Sisäänpääsymaksu on suunnilleen 4 euroa jos maksaa kertamaksuna. Maksua ei peritä jos portti on siirretty sivuun kuten aina välillä on. Sinne meitä triathlonseuralaisia oli lupautunut tulemaan aika monta tällä kertaa. Ollaan siellä milloin milläkin porukalla ja eilen oli hyvän kokoinen ryhmä kasassa.

Eli koiran lenkityksen jälkeen tavarat kasaan. Oli pyöräilykenkää, juoksutossua, pyörää, evästä, juomaa, hikipyyhe ym. asiaankuuluvaa.

Luvassa pitkä peruskestävyystreeni joke meni niin, että aina noin 40 min pyöräilyä ja noin 20 min juoksua ja tämä toistettiin kolme kertaa.

yhdistelmatreeni04
Pyörän päällä.

Joku oli mennyt halliin jo aiemmin ja lähti aiemmin, joku tuli myöhemmin ja lähti aiemmin tai myöhemmin, ihan omaan tahtiin voi tehdä treeniänsä muitten seurassa.

yhdistelmatreeni05
Patukkaa energiaksi. Terveellinen Evoke Natural Goods -patukka. Näitä ostan meille ana laatikollisen tai pari kerrallaan.

Ensimmäinen 40 minuutin pyörä meni matalimmilla sykkeillä ja nostin sykkeitä aina seuraavaan pyöräilyyn ja sama juoksussa. Eli nousevavauhtinen tai nousevasykkeinen pitkä perusekestävyystreeni.

 

yhdistelmatreeni03
Kolme meistä kymmenestä.

Kaikki pyöräilyt ja juoksut sujuivat tosi mukavasti, tuntui hyvältä koko ajan ja uskokaa tai älkää niin tämmöinen kolmetuntinen menee yhdessä hujauksessa kun se on jaoteltu osiin ja vielä kun on seuraa kenen kanssa tehdä samaa treeniä. Puhetta riitti, käytiin monenlaista asiaa läpi siinä pyörän selässä. Kivaa.

yhdistelmatreeni07.jpg
Valmis!

Seuraava pitkä Pirkkahallitreeni taitaa meillä olla ensi viikon loppuna. Tervetullut on kuka vaan mukaan, ei tarvitse olla Triathlonteam 226 -seuran jäsen. Jos olet kiinnostunut niin ole vaikka yhteydessä minuun niin kerron milloin mennään. jaanaba@gmail.com on sähköpostiosoitteeni.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s