Ilmoittautuminen takataskussa

Juoksu 1 h 19 min
keskisyke 133
11,12 km, 7 min 6 sek / km

Koska en pääse härren vetämälle kevyelle keskiviikkolenkille Nokian maisemiin näinä aikoina koskaan, olen tehnyt oman kevyen keskiviikkolenkin jo muutamana keskiviikkona. Niin tänäänkin, täällä Pirkkalassa. Keskiviikko on hyvä treenipäivä mulle koska työpäiväni on vain alle kuuden tunnin mittainen ja ehdin hienosti käydä ensin koiran kanssa lenkillä ja sitten juosta oman lenkkini ja vieläkin jää aikaa olla möllöttää ennen työpäivää.Tehdä ruokaa ja katsella ohjelmia katsomoista tai ruuduista.

kari_traa_juoksupipo02
Lentävä lähtö juoksulenkille.

No kylläpä oli vaikeaa juosta matalalla sykkeellä. Mulla oli tälle lenkille raja, että alle 130 sykkeellä mennään, mutta ei vaan onnistunu ei sitten millään. Tuntui, että mulla ei ole tänään lainkaan alle 130 sykettä. No, joskus näinkin, matalalla sain sykkeen joka tapauksessa pysymään. Välillä otin kävelyaskeliakin sykkeen alentamiseksi.

Jos syke on normaalia korkeampi niin se voi johtua vaikka mistä, aiempien päivien treeneistä, tulossa kipeäksi, stressistä, huonosti nukkumisesta, hormonaalisista jutuista, sen hetkisestä kuormituksesta niin henkisestä kuin fyysisestäkin eli vaikka kuinka monesta asiasta. Tärkeää onkin tarkkailla sykettä seuraavillakin kerroilla, että miten se käyttäytyy.

kari_traa_juoksupipo03
Kankeahko.

Vain pari hassua lämpöastetta joten pipo piti pistää päähän. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun näitä mun ponnarireiällisiä juoksupipoja on ihmetelty ja haluttu katsoa lähempää. Vuosikausia sitten ponnarireiällisiä pipoja sai ettimällä ettiä, mutta nykyään niitä löytää mun mielestä helposti. Niin tänäkin syksynä jolloin olen tämän kuvissa näkyvän piponi ostanut.

Vinkkinä tämmöistä haluaville, oman Kari Traa -merkkisen piponi olen ostanut Intersportista, tarkemmin Lempäälän Ideaparkin Intersportista ja hintaa pipolla ei mun mielestä paljoa ollut, alle 25 € ja on hyvä. Sopii myös varmasti isoille pakkaskeleille sillä pipon alaosa on paksumpaa joka pitää paremmin lämpimänä kuin ohut syyskelin pipo. Käytän tätä pipoa myös muulloin sillä se sopii hyvin mun muihin talvivatteiden väreihin, niin tumppuihin kuin toppatakkiinkin.

kari_traa_juoksupipo01
Ponnari pihalle ja menoksi.

Meillä oli eilen tiistaina viimeinen syksyn PUHTI juoksuryhmän treenikerta, härren kanssahan ollaan sitä vedetty. Ensin keväällä ensimmäinen ryhmä ja syksyllä toinen ryhmä. Se on loppu nyt ja on kyllä palkitsevaa huomata miten juoksijoille menee asiat päähän ja miten ajatuksella he ottavat kaiken vastaan. Kaikilla juoksuryhmän osallistujilla parani oma juoksuasento ja -tekniikka tänä aikana. Jokainen kerta kymmenestä oli erilainen, tehtiin erilaisia juoksuharjoituksia, tehtiin koordinaatioharjoituksia, toitettiin juomisen tärkeyttä, kerrottiin venyttelystä ja kaikkea tällaista.

puhti_juoksuryhma_02

Ensi keväälle (joskus huhtikuu) on suunnitteilla seuraava PUHTI juoksuryhmä tai tarvittaessa kaksi. Kyselyitä on jo tullut ja voisin sanoa, että kaikki halukkaat kyllä pääsevät mukaan. Jos järjestetään kaksi ryhmää niin sitten tulee toinen aivan aloittelijoille ja toinen ryhmä enemmän juosseille. Katsotaan kun kuukaudet tästä etenevät. Ilmoittelen ryhmistä ainakin PUHTI Facebook-sivulla.

puhti_juoksuryhma_01

Jee. Nyt on ilmoittauduttu, sekä mää että härre ensi kesän täyden matkan triahtlonkisaan. Eli kisa jossa uinti 3800 m, pyörä 180 km, juoksu 42,2 km tiedossa taas ensi kesänä. Elämäni kolmas täyden matkan triathlonkisa. Paikkana on Puola ja siellä Poznan, kisa on Challenge Poznan.

Hieman jouduttiin viivyttämään ilmoittautumista sillä vasta viikko sitten varmistui, että voiko koiran ainoa hoitopaikka ottaa sen tuolloin hoitoon, juhannuksena. Ja voi se mikä oli tosi mukavaa sillä jos ei olisi voinut niin olisi pitänyt tehdä suunnitelmiin täys muutos.

Challenge Poznan kisataan kesäkuun 14. päivä 2017 eli juhannuksena. Hei, aivan parasta juhannustekemistä sopii justiinsa meille, just eikä melkein sillä mitkään humut ei oo oikein koskaan juhannuksena meitä saaneet pauloihinsa. Alkoholi ei sillä tavalla maistu ja viihdytään hyvin keskenämme. Jonkun mielestä erikoisen ankeaa, mun mielestä parhaimpia asioita elämässäni. Jos jussihumut ei oo meitä vieneet mukanaan niin liikunta on kyllä. On ollut Ratareisi-pyöräilytapahtumaa ja nyt on tulevana jussina tämä triathlontapahtuma.

Challenge Poznanin osallistumismaksu on tällä hetkellä 182,62 €. Tuon hintainen se on 31.12 saakka jonka jälkeen hinta nousee. Kalleimmillaan tämä kisa on noin 260 €, nousee mitä lemmäs kesää mennään. Tämä mun ja hären hinta on toista maksuporrasta eli edullisemminkin on voinut ilmoittautua.

Maksaminen oli haastavaa aluksi, mutta loppujen lopuksi erittäin yksinkertainen toimitus, jopa niin yksinkertainen, että härre maksoi ittensä kahdesti sisään.  Challenge Poznanin tuki oli erittäin avulias, härre oli sinne yhteyksissä moneen kertaan.

Jos mietit ilmoittautumista ja maksamisen kanssa tuppaa olemaan propleemaa niin härreltä voi kysyä.

Challenge Poznan.

PUHTI henkilökohtainen valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s