Haluatko I love me -messuille?

Sain kaksi, toisella kotimaisella två (2) lippua I love me -messuille @evokenaturalgoods:ilta arvottavaksi.

iloveme_arvonta

I love me -messut ovat Messkukeskuksessa 21.–23.10.2016 ja lippuarvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään ja jättämällä sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteesi tai kommentoimalla Facebookiin tämän postauslinkin alle. Arvon molemmat liput samalle henkilölle. Arvontaan voi osallistua 16.10.2016 klo 18:00 asti.

Voittajalle on tiedossa pieni yllätys @evokenaturalgoods-messuosastolla 6t111 joten sinne kannattaa myös suunnata. Ilmoitan voittajalle 16.10.2016 ja voittajan nimimerkki / etunimi julkaistaan blogissa.

Arvonnan voittajan nimellä lippu löytyy Messukeskuksen ovelta. Sit vaan osallistumaan mikäli messuille mieli halajaa.

Mää todellakin jaksan olla Evoke Natural Goods tuotteitten puolestapuhuja ja olen myös niiden käyttäjä, ollut jo pitkään. #mumskis

iloveme_arvonta02

Patukoita tilasin justiinsa oman työpaikan kautta laatikollisen molempia joten nyt on joksikin aikaa mulle ja härrelle patukkaa. Pidän Evoken proteiinipatukkaa (kaksi makua) hyvänä vaihtoehtona itselle treenin jälkeen tai treenien välissä silloin kun ei pääse ruokapöytään mussuttamaan ihan normaalia ruokaa.

Mää oon mun työpaikalle suositellut patukoita ja proteiinijuomia otettavaksi myyntiin ja on otettu ja uppoaa asiakkaisiin. Nykyään moni on tosi valveutunut sen suhteen mitä suuhunsa laittaa ja Evoke patukka sopii kieltämättä aika monen suuhun. Maidoton, gluteeniton, vegaaninen, lisäaineeton simppeli patukka. Se on hyvää.

Evoke Natuiral Goods Facebookissa.

I love me -messut.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

18 thoughts on “Haluatko I love me -messuille?

  1. Messut kiinnostais kovasti! Ja noi patukat kuulostais kyl hyviltä, täytyypä testata. Muutenkin kaikki ravintoon ja hyvinvointiin liittyvät jutut messuilla kiinnostaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s