Kevyen viikon sali ja nyhtisresepti

Juoksumatto 15 min
keskisyke 126

voima 1 h 11 min

uinti 50 min

Kevyt liikuntaviikko meneillään, tälle viikolle on suunnitteilla jotakuinkin 6 tuntia treeniä, sen enempää en kevyellä viikolla tarvitse ja tällä tavalla kovempien ja kevyen viikon tuntimäärät eroavat selkeästi toisistaan mikä on myös tärkeää. Treenin lisäksi kehonhuoltoa (venyttelyä ja kevyttä jookaa) tulee tunti pari tälle viikolle.

Aamulla oltiin salilla, ensin pieni 15 min pyrähdys juoksumatolla jonka jälkeen salitreeni. Aamusalissa on se hyvä puoli, että porukkaa kuntosalilla on hurjasti vähemmän kuin illalla ja aamulla yöunien jälkeen on aina vähän voimakkaampi olo kuin iltasaleissa. Meidän saliohjelmassa tällä hetkellä on kahden sarjoja. Kutakin liikettä 2 x 12–15. Hyvä pitkähkö kuntosaliohjelma, joka kerta on paikat tehneen tuntuiset.

aamullasalilla02
Penkkipunnerrus 2 x 12–15, 25 kg.

Mulla on salikenkinä Adidas Ultra Boost -juoksutossut jotka eivät toimi salitossuna ollenkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Mut koska melkein aina juostaan 15 tai 20 min alkulämpöö niin mulla on oltava juoksutossut jalassa. Oon aatellut, että ostan salikengät erikseen ja sitten vaan vaihdan ne juoksumatolla juoksun jälkeen. Kompromissikenkiä en ehkä halua, lättänäpohjaiset juoksutossut voisi toimia hyvin salitreenissäkin, pelkään kuitenkin, että lättänäpohjaiset juoksutossut saavat oikean jalkani jalkapohjan taas kipeäksi. Sehän oli kipeä pitkään, mutta on ollut nyt hyvä. Ihan pieniä tuntemuksia on joskus ja jouluna, mutta vähenemään päin. Katotaan mihin päädyn vai päädynkö mihinkään.

aamullasalilla01
Aina yhden selfien voi ottaa. #peiliselfie.

Illalla härren päästessä töistä lähdettiin vielä uimaan tekniikkatreeniä Tampereen Kalevan uimahalliin.

aquanetti_fi01
Aina kassiin tai laatikkoon jos mahdollista. Uusien uimatarvikkeiden sekaan Mirri änkee.

Tämä treenisyksy on lähtenyt mulla tosi hyvin käyntiin. Olen tehnyt itselleni asioita selväksi, kuten esimerkiksi sen, että kaikissa lajeissa (uinti, pyörä, juoksu) on mielellään tapahduttava kehitystä ensi kesään mennessä ja silloin kun teen teen kunnolla. Täydellä sydämellä siten, että ei tarvitse treenin jälkeen jossitella että meniköhän se nyt niin kuin piti.

Just suunnitelmieni mukaan tämä treenisyksy on lähtenyt etenemään ja se on tosi kivaa. Ei oo opiskeluja häirittemässä ja viemässä aikaa liikunnoilta eikä mitään muutakaan vaan saan harrastaa sydämeni kyllyydestä ja vielä härren kanssa, oman aviomiehen. Se, että toinenkin perheestä harrastaa motivoi mua tosi paljon ja saa mut liikkumaan vieläkin iloisemmalla mielellä kuin että jos yksin vain harrastaisin. On mukava lähteä yhdessä tekemään treeniä milloin minnekin ja on aina joku jolle jutella ja paasata näistä liikunta-asioista tämän blogin lisäksi, tännehän mää suollan ihan huolella omaa liikuntaelämääni.

Toivon, että liikuntasyksy jatkuu samaan malliin.

TOMAATTINEN NYHTÖKAURAKASTIKE, HELPPO

  • 1 pkt nyhtökauraa
  • sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 3 porkkanaa
  • 2–4 dl vettä
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa ja muita mausteita

pilko sipulit ja porkkanat ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Lisää nyhtis pannulle ja paistele. Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua jonkin aikaa (5 –10min). Tarjoa esimerkiksi pastan tai perunan kanssa.

tomaattinen_nyhtokaurakastike
Lautasella uunipunajuuria, perunaa, avokaadoo ja nyhtökaurakastiketta.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s