Aamulenkki

Juoksu 1 h 12 min
keskisyke 128, maksimi 137
10,88 km, 6 min 37 sek / km

keskiviikonaamulenkki02

Paremminkin aamupäivälenkki kuin otsikonmukainen aamulenkki. Ooo tänään puhelin ei ollut herättämässä ollenkaan ja heräsin vasta puoli kasin maissa, olinhan valvonut eilen ittelleni myöhään eli johonkin melkein puoli yhteenstoista.  Kuteet niskaan, villasukat jalkaan ja alakertaan kahvin sekä puuron keittoon. Koska aikaa oli keitellä kunnon puurot niin keittelin. Mulla on tänään tosi lyhyt työpäivä joka alkaakin vasta kello 13 maissa. Tykkään.

Pistin kattilaan kaurahiutaleet ja pulukoita. Joukkoon ja ehkä ruokalusikallinen kookosöljyä kahden hengen puuroannokseen. Kookosöljy sopii tosi hyvin kaurapuuron kanssa ja tämmösinä rauhallisempina aamuina sitä sinne laitankin. Kiireaamuna jolloin menen kuuteen töihin keitän puuroni valmiiksi jo edellisenä iltana ja pakkaan sen annoksena jääkaappiin josta sitten aamulla sen heitän mikroon lämpiämään. Silloin puroon tule emmeeksi vain marjat tahi Bonne hedelmä- tai marjasose.

keskiviikonaamulenkki01

Olin suunnitellut tekeväni päivän treenit (juoksu ja uinti) siten, että ennen  työpäivää juoksu ja työpäivän jälkeen uinti. Käytiin härren kanssa yhdessä koiran kanssa aamulenkillä ja sen jälkeen sitten härre lähti töihin ja meikäläinen kevyelle keskiviikkolenkille.

Juoksu oli rennon letkeää, sujui oikein mukavalla tunnelmalla ja menin semmoista rentoa vauhtia mikä hyvältä tuntui. Tarkoitus oli kuitenkin pitää syke aika alhaalla ja pysyihän se tosi hyvin.

Juoksussa on paljon asioita mihin voi ja mihin pitää keskittyä mikäli haluaa parantaa omaa juoksuansa. Tällä lenkillä kiinnitin erityistä huomiota (aina kun muistin) siihen, että takana oleva jalka viipyisi siellä takana riittävän pitkään, siten, että lonkankoukistajassa tuntuisi joka askeleella pieni venytys tai ainakin joku tunnelma. Mulla on ehkä hieman liian lyhyt askel ja tällä sitä saa parannettua. Kunhan vaan muistaa ajatella asiaa ja mää kyllä muistin, aina välillä. Sitten taas jossain kohtaa havahduin, että ai niin se perhanan askel, muista se!

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s